2777
2789
عنوان

ریاضییییی

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 27 پست
وقتی ریاضی حل میکنی خیلی جذاب به نظر میای    

خوشمان آمد😁

ازین ب بعد اینجوری مخمو بزن😂

لطفا اگه عقاید مذهبی سیاسیتون شبیه من نیست ریپلایم نکنید. اگه هم من ریپلایتون کردم جواب ندین ، تو تاپیکام هم نیاید منم سعی میکنم اسماتون یادم بمونه و تو تاپیکاتون نیام.با تشکر

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

باشه حالا تاپیک علمی رو خراب نکنیم    

😂😂😂

لطفا اگه عقاید مذهبی سیاسیتون شبیه من نیست ریپلایم نکنید. اگه هم من ریپلایتون کردم جواب ندین ، تو تاپیکام هم نیاید منم سعی میکنم اسماتون یادم بمونه و تو تاپیکاتون نیام.با تشکر

عکس سوال را بده.اگه کنار پنج درصد t نداره باید ۳t را حساب کنی و با 0.05جمع کنی

من حرفم اینه چرا با ۰.۰۵باید جمع بزنیم خب اگه منظورش این بود که خود اینو مینوشت نوشته بعلاوه پنج درصد ، ینی بنطرم اول باید سه تی رو حساب کنم بعد پنج درصد سه تی رو بدست بیارم بعد بعلاوه کنم‌باهم،ن؟

اگه فقط همینه  ۳t میشه ۳۰ پنج درصدم میشه یک بیستم  باید باهم جمعش کنی 🤷

نه عزیزم اخه اونجا که گفته پنج درصد بنظرم باید پنج درصده سی رو بدست بیارم‌اول بعد بعلاوه کنم باهم نه؟

من حرفم اینه چرا با ۰.۰۵باید جمع بزنیم خب اگه منظورش این بود که خود اینو مینوشت نوشته بعلاوه پنج درص ...

عزیزم اگه کنار پنج درصد t داشت حرف شما درست بود.شاید حا انداخته!

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم