2777
2789
عنوان

چرا حامله ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 42 پست
آره چون هم صبر و حوصله اش رو دارم هم عشقش رو هم تفاهم و آرامش تو زندگیم دارم

پس نگو یک نیازه لطفا وقتی بچه ات یه روزی بشنوه تو اونا فقط بخاطر نیاز اوردی خیلی میشکنه   

امیدوارم همیشه زندگیت به همین قشنگی بگذره 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خلقت هیچکس بیهوده نیست .. داشتن فرزند خیلی خوبه ولی حتما نباید از خودت باشه .. مادری فقط به حاملگی ن ...

مسخره س 

حیوانات هم بچه دار میشن. صرف بچه دار شدن افتخار نداره چون کار خاصی نیست!!! هممون میدونم طرز تهیه ش چطوره! و چقدر راحته

من عاشق این بودم که یه بچع به سرپرستی بگیرم. اونم نه نوزاد. یه بچه بزرگتر!!! چون بزرگا سخت تر خونواده پیدا میکنن 😔

خلقت هیچکس بیهوده نیست .. داشتن فرزند خیلی خوبه ولی حتما نباید از خودت باشه .. مادری فقط به حاملگی ن ...

من با توجه به عقاید و تفکرات خودم به جملشون نگاه کردم

منم خیلی ها رو میبینم بچه دارن ولی میگم اینا حتی از پس خودشونم بر نمیان خودشونم سربار بقیه هستن و بی فاییده هستن برای جامعه اونوقت بچه دارشدن و میگفتم اینا از حیوون هم کمتر هستن

یا مثلا شوهر دوست داشت بچه دار بشیم میگفتم ما خودمون به کجا رسیدیم برای والدینمون چیکار کردیم ک حالا یکی دیگ رو بدبخت کنیم

خیلی ناامید بودم و احساس پوچی میکردم ،شوهرم هم که یک ذره امید تو وجودش بود اونم نابود کردم

دکتر پوپولیان هستم مشاور رابطه💵ازدواج💵طلاق💵شوهرپولدار💵
چقدر موافقم با حرفت کاش خانواده ها اینو میفهمیدن 

همسر من قبوا نکرد! مردا نمیتونن بپذیرن کسی فکر کنه توانایی باروری نداشتن. ولی برای من ذره ای اهمیت نداشت که فکر کنن نازام

خلاصه گفت یه دونه از خودمون داشته باشیم تا بعد 

حالا سه ماهه باردارم اون حرفشو پیش کشیدم میگه اصلا یادم نیست!!!!

ولی من از پسش برمیام یه روزی 😁

آدما آدمیزاد میارن  گاوا گاوزاد میارن همینطور تا آخر 😁 اگه انتظار داری چون حیونا بچه میارن د ...

من این سوال رو پرسیدم چون میخواستم خانم ها وقتی دلیشون مینویسن یک لحظه فکر کنند ببیند واقعا چرا ؟ اونایی که میخوان اقدام کنند ببنند واقعا الان وقتش هست میتونند به یک نفر دیگه خوشبختی بدند یا نه ؟ اونایی که بچه دار شدن یکم فکر کنند واقعا الان بچه اشون خوشحال از اینکه هست ؟ و اینکه بخاطر خوشحالی و خودخواهی خودشون اگه شرایطش ندارند یک ادم افسره ی دیگه به این دنیا اضافه نکنند ... 

من این سوال رو پرسیدم چون میخواستم خانم ها وقتی دلیشون مینویسن یک لحظه فکر کنند ببیند واقعا چرا ؟ او ...

تو چقدر منی😁

دکتر پوپولیان هستم مشاور رابطه💵ازدواج💵طلاق💵شوهرپولدار💵
همسر من قبوا نکرد! مردا نمیتونن بپذیرن کسی فکر کنه توانایی باروری نداشتن. ولی برای من ذره ای اهمیت ن ...

اخی عزیزم . ولی کارتون خیلی طول میکشه برای گرفتن بچه امیدوارم جا نزنی    چقدر بچه هات خوشبختن که تو قرار مادرشون بشی 

اخی عزیزم . ولی کارتون خیلی طول میکشه برای گرفتن بچه امیدوارم جا نزنی     چقدر بچه هات خو ...

نظر لطفتونه

اره بهزیستی زیاد سخت گیری میکنه. انگار نه انگار که بعد هجده سالگی قراره رهاشون کنه به امان خدا

چندروز پیش شنیدم این اطراف یه خانواده تصادف کردن و یه بچه شش ماهه وپنج ساله موندن که توی فامیل هیچکس سرپرستیشونو به عهده نمیگیره و ظاهرا خودشون دنبال خانواده بر بچه ها میگشتن 😞

من این سوال رو پرسیدم چون میخواستم خانم ها وقتی دلیشون مینویسن یک لحظه فکر کنند ببیند واقعا چرا ؟ او ...

بله صد در صد

در کل متوجه تاپیکت شدم خانمی

حیف جوونای نازنین ما که افسرده شدن 

من واقعا تک تک ایرانیا رو با تموم مدلشون دوست دارم

چه با حجاب و بی حجاب چه مسیحی و مسلمون من همشونو دوست دارم و دلم برای همشون میسوزه حقشون نبود ...

آخر امشب کابریمو باد میدم 😁

واقعا هم یکی میخواد بچه دار بشه باید از قبل خودشو آماده کرده باشه

بعضیا که بچه دوست هستند همینکه میخوان بچه دار بشن روحیه  خوبی پیدا میکنند اینا باز براشون راحتتره

متاسفانه بعضیا از کودکی دچار بحران روحی هستند اونا باید بیشتر کار کنند خیلی بیشتر

ولی از نظر مالی با اینکه جامعه خیلی وضع خوبی نداره به عنوان یکی که بچه دار هست و شوهرش درآمد پایینی داره میگم که به نظرم باز خیلیا بابت پول بچه دار نمیشن اشتباهه

ما نمیتونیم تمام حوادث آینده رو پیش بینی کنیم و کسی که بلاخره از نظر جسمی و روانی سالمه اگه بخاطر پول بچه نیاره خیلی اشتباه میکنه و سرمایه اصلیش یعنی جوانیش رو از دست میده.

خودم دوتا بچه دارم چون اوضاع پولی پایینه بجای اینکه از بچه بزنم از خرجای بیهوده زدم مثلا خیلی از خرجایی که فکزشو نمیکنید رو قیدشو زدم ولی در عوض همش میگم یخچالم بدون گوشت نباشه

چون میدونم شوهرم پنج سال دیگه درآمدش خوب میشه و الان بچه میارم بجای پرده و مبل و وسایل زندگی بخرم بجاش تغذیه سالم رو نگه میدارم 

پنج ساله دیگه هم میتونم وسیله خونه بخرم ولی دیگه من آدمش نیستم پنج سال دیگه بچه بیارم

بازم هرکسی دیذگاهی داره بعضیا نمیتونند یکم بیخیال عوض کردن وسایل خونه بشن

طرف برای آرایشگاهش فلان قدر پول میده باز میگه من فقیرم

به نظرم آدم اگه  واقعا دوست داره در طول زندگی بچه بیاره اگر از نظر جسمی و روانی سالمه دیگه بچه بیاره که تو سن جوونی بچه بیاره اون بچه شاداب تر هست

ما میگیم تمام پولامونو جمع کنیم ده سال دیرتر بچه بیاریم دیگه به سلامت واقعیه بچه فکر نمیکنیم که بچه هایی که مادرشون زیر ۳۰ هستند بسیار شاداب تر و سالم تر و از هر لحاظ چابک تر هستند و خود پدر مادر دارای حوصله ی بیشتری هستند

دیگه بعضیا اونقدر بیخیال یا وسواس هستند که اونقدر دیر بچه میارن آخر روزی که بچه ۲۰ ساله میشه پدر و مادر از پیری توی خانه سالمندان هستند

خوبه مادرپدرا از هر لحاظ به مسئله توجه کنند دید خودشونو وسعت بدن

جامعه طوری شد که همه جوونا رو افسرده کرد و بیخیال ازدواج شدن چه برسه به بچه داری

خوبه توی این بدبختیا آدم خودشو ازین سیلاب نجات بده و کسی که فکرشو نجات بده یعنی کاملا خودشو نجات داده

اسی سرت درد گرفت 😁

تاپیک خوبی زدی آدمو به حرف میاری