بله صد در صد
در کل متوجه تاپیکت شدم خانمی
حیف جوونای نازنین ما که افسرده شدن
من واقعا تک تک ایرانیا رو با تموم مدلشون دوست دارم
چه با حجاب و بی حجاب چه مسیحی و مسلمون من همشونو دوست دارم و دلم برای همشون میسوزه حقشون نبود ...
آخر امشب کابریمو باد میدم 😁
واقعا هم یکی میخواد بچه دار بشه باید از قبل خودشو آماده کرده باشه
بعضیا که بچه دوست هستند همینکه میخوان بچه دار بشن روحیه خوبی پیدا میکنند اینا باز براشون راحتتره
متاسفانه بعضیا از کودکی دچار بحران روحی هستند اونا باید بیشتر کار کنند خیلی بیشتر
ولی از نظر مالی با اینکه جامعه خیلی وضع خوبی نداره به عنوان یکی که بچه دار هست و شوهرش درآمد پایینی داره میگم که به نظرم باز خیلیا بابت پول بچه دار نمیشن اشتباهه
ما نمیتونیم تمام حوادث آینده رو پیش بینی کنیم و کسی که بلاخره از نظر جسمی و روانی سالمه اگه بخاطر پول بچه نیاره خیلی اشتباه میکنه و سرمایه اصلیش یعنی جوانیش رو از دست میده.
خودم دوتا بچه دارم چون اوضاع پولی پایینه بجای اینکه از بچه بزنم از خرجای بیهوده زدم مثلا خیلی از خرجایی که فکزشو نمیکنید رو قیدشو زدم ولی در عوض همش میگم یخچالم بدون گوشت نباشه
چون میدونم شوهرم پنج سال دیگه درآمدش خوب میشه و الان بچه میارم بجای پرده و مبل و وسایل زندگی بخرم بجاش تغذیه سالم رو نگه میدارم
پنج ساله دیگه هم میتونم وسیله خونه بخرم ولی دیگه من آدمش نیستم پنج سال دیگه بچه بیارم
بازم هرکسی دیذگاهی داره بعضیا نمیتونند یکم بیخیال عوض کردن وسایل خونه بشن
طرف برای آرایشگاهش فلان قدر پول میده باز میگه من فقیرم
به نظرم آدم اگه واقعا دوست داره در طول زندگی بچه بیاره اگر از نظر جسمی و روانی سالمه دیگه بچه بیاره که تو سن جوونی بچه بیاره اون بچه شاداب تر هست
ما میگیم تمام پولامونو جمع کنیم ده سال دیرتر بچه بیاریم دیگه به سلامت واقعیه بچه فکر نمیکنیم که بچه هایی که مادرشون زیر ۳۰ هستند بسیار شاداب تر و سالم تر و از هر لحاظ چابک تر هستند و خود پدر مادر دارای حوصله ی بیشتری هستند
دیگه بعضیا اونقدر بیخیال یا وسواس هستند که اونقدر دیر بچه میارن آخر روزی که بچه ۲۰ ساله میشه پدر و مادر از پیری توی خانه سالمندان هستند
خوبه مادرپدرا از هر لحاظ به مسئله توجه کنند دید خودشونو وسعت بدن
جامعه طوری شد که همه جوونا رو افسرده کرد و بیخیال ازدواج شدن چه برسه به بچه داری
خوبه توی این بدبختیا آدم خودشو ازین سیلاب نجات بده و کسی که فکرشو نجات بده یعنی کاملا خودشو نجات داده
اسی سرت درد گرفت 😁
تاپیک خوبی زدی آدمو به حرف میاری