2777
2789
عنوان

چرا حامله ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 42 پست

اینکه خودمو آدم حساب کردم و گفتم خلقت من بیهوده نبود و من دوست دارم نسلی از خودم داشته باشم

و دلایل زیاد دیگه 

مثلا بچه دوست دارم

یا هزار تا دلیل دیگه ...

و شرایط رو برای بچه آماده کردیم و بچه دار شدیم

زندگی آروم و پر از عشق داشتیم

احساس کردیم که اگه یه بچه داشتیم خوشبختیم کامله

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوست نداشتم بچه دار بشم 

بی دغدغه زندگی کردنو دوست دارم. 

بعد هشت سال شوهرم ازم خواست که بهش فکر کنم! 

الان باردارم

سعی میکنم بیشتر رشد کنم تا بتونم برای زندگی اماده ش کنم

امیدوارم موفق باشم تا بعدها نپرسه چرا منو اوردید 😔

اینکه خودمو آدم حساب کردم و گفتم خلقت من بیهوده نبود و من دوست دارم نسلی از خودم داشته باشم و دلایل ...

چقدر جمله اولتون برام تاثیر گذار بود👏👏

تاحالا اینجوری به قضیه نگاه نکرده بودم

دکتر پوپولیان هستم مشاور رابطه💵ازدواج💵طلاق💵شوهرپولدار💵
دوست نداشتم بچه دار بشم  بی دغدغه زندگی کردنو دوست دارم.  بعد هشت سال شوهرم ازم خواست که ...

خیلی خوبه  واقعا که در کنار شرایط مالی به فکر شرایط روحی و روانی بچتون هم هستید .   

میشه بدونم کدوم قسمت جملشون تاثیر گذار بود ؟

(اینکه خودمو آدم حساب کردم و گفتم خلقت من بیهوده نبود و من دوست دارم نسلی از خودم داشته باشم)

من خودم همیشه احساس بیهودگی. و پوچی میکنم و دلم نمیخواست بچه دار بشم،همیشه ناامیدم

دکتر پوپولیان هستم مشاور رابطه💵ازدواج💵طلاق💵شوهرپولدار💵
این یه نیازه ذاتیه شرایطش رو هم جور دیدیم اقدام کردیم

اوردن بچه یه نیاز ؟ اب خوردن یه نیاز اره ولی بچه اوردن چه نیازی ؟ 

مثلا خودتون انقدر اماده دید که پس فردا خدایی نکرده بچه اتون نگه چرا منو به دنیا اوردید ؟ به جز شرایط مالی ..

دوست نداشتم بچه دار بشم  بی دغدغه زندگی کردنو دوست دارم.  بعد هشت سال شوهرم ازم خواست که ...

مطمعن باش که از پسش برمیای اول باید به خودت ایمان داشته باشی اگه بچت دختر شد حتما حتما طوری تربیتش کن که اعتماد به نفسش زیاد باشه مستقل باشه حس مفید بودن رو بهش بده

کاشف دلخوشی های کوچک باش! ^^
اوردن بچه یه نیاز ؟ اب خوردن یه نیاز اره ولی بچه اوردن چه نیازی ؟  مثلا خودتون انقدر اماده دید ...

آره چون هم صبر و حوصله اش رو دارم هم عشقش رو هم تفاهم و آرامش تو زندگیم دارم

انتظار فقط زمانی قشنگه که اومدن تو بهش پایان بده پسرم❤
مگه فقط آدمابچه دارمیشن؟

آدما آدمیزاد میارن 

گاوا گاوزاد میارن همینطور تا آخر 😁

اگه انتظار داری چون حیونا بچه میارن دیگه ما هم یه حیوون چرا بچه بیاریم سخت در اشتباهی چون هیچ گوسفندی دلش نمیخواد جز بره بیاره بچه آدمیزادو خب باید خودش بیاره دیگه

هرکی جای خودش بچه میاره

البته فکر کنم حرفمو یه جور دیگه متوجه شدی

ازینکه میگم خودمو آدم حساب کردم یعنی برای خودم و خلقتم ارزش قائل شدم و به خدا میگم خوب کردی منو بوجود آوردی

هرچند اینا رو باید همه بگن متاسفانه با ملت ما کاری کردند که ملت به این خوبی روانی شدن همه جوونامون پیر شدن دیگه دلخوشی برا جوونا باقی نذاشتن وگرنه واقعا مردم خوبی هستیم به خدا حیف شدیم

کابریم بسته بشه کاربریتو میگیرم برا خودم 😡😊

خلاصه اینکه بستگی داره از چه لحاظی به موضوع فکر کنی سیاسی. اقتصادی. معنوی مجبوری. انسانی. آدمیزادی یا گوسفندیش 

بستگی داره بخوای الان توی چه زمینه ایی حرف بزنی این سوال اسی خیلییی جامع هست باید خیلی این سوالو جزئیش کرد و جواب داد

ما اینجا با هزار جور سطح فکری هستیم مثلا همین حرف بالای من هزار تا حرف توشه اصلا نمیشه با جواب یک پست به جواب رسید همچنین شما هم بسیار حرف داری که اصلا نمیشه با چند تا پست پاسخ بدید

خلاصه سوال خیلی کلی هست و جواباش برای هرکسی تعداد بالایی هست

(اینکه خودمو آدم حساب کردم و گفتم خلقت من بیهوده نبود و من دوست دارم نسلی از خودم داشته باشم) من ...

خلقت هیچکس بیهوده نیست .. داشتن فرزند خیلی خوبه ولی حتما نباید از خودت باشه .. مادری فقط به حاملگی نیست ...البته من اینو رد نمیکنه که یک نفر خلقتش توی بچه دار شدن ببین ولی میگم وقتی میگین خلقت من  بیهوده نیست یعنی من برای یک سری افراد یا کل دنیا بیهوده نیستم بچه اوردن یا نیاودن ربطی به بیهودگی نداره تا حالا دیدی به یکی که بچه داشته باشه بگند وای تو چقدر با فایده ای ؟