2789
عنوان

حیوان ازاری

290 بازدید | 31 پست

توروخدا تورو امام حسین حیونی دارید یا از قیافش بدتون میاد یا بلاخره میترسید به هردلیلی خوشتون نمیاد رد کنید بره اونا چه گناهی کردن که گیر شما بی عقلا افتادن چون حیون زشته باید گوشه قفس یا یه گوشه افسرده شه؟فقط زشت بودن چشم نداشتین روز اول ببینید چه شکلیه یه سریع نظراتو میخوندم باسه حیونه دلم کباب شد ازش میترسم همش یه گوشه تنهاس واقعا حرفی ندارم از خانوما توقعه نداشتم فقط فک میکردم کار اقایونه نگو که خانوما بدتر از همه ان شاید شما دوست نداشته باشین شاید یه بچه ایی هزینه نکنه پدر مادر براش بخواد یدونه واگذاری بگیره خیلی بیشتر از شما بازی کنه باهاش رد کنید توف به ذات اونایی که با حیونا بد رفتاری میکنن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اصلا مگ اون حیوون بازیچه دست انسانه؟

نمیفهمم چرا نمیذارن زندگی طبیعیشو با خونوادش توی محیط طبیعی داشته باشه ! 

حاضرن عقیمش کنن، پوزبند الکتریکی ببندن، ازمادر جداش کنن فقط واسه سرگرمی حودشون اسمشم میذارن مدافع حقوق حیوانات! تف ب دنیایی ک دفاع از حقوق شده به اسارت گرفتن

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 

واقعا 

من بعضی اوقات یه رفتار هایی میبینم که از انسان بودن خودم بدم میاد

آهااااای تویی که داری امضامو میخونی میدونم سختی های زیادی داری اما بخنددنیا به انرژی لبخندت احتیاج داره❤️.  https://harfeto.timefriend.net/16443465828038 چالش حرف ناشناس 

هيچ موجود زنده اي بحز انسان زشت نيست واقعا

حيوونا جز خدا پناهي دارن

بايد ترسيد از آه موجودي ك بجز اون پناهي نداره

جهالت بیش از دانایی احساس سرخوشی و امنیت ایجاد می کند.
اصلا مگ اون حیوون بازیچه دست انسانه؟ نمیفهمم چرا نمیذارن زندگی طبیعیشو با خونوادش توی محیط طبیعی دا ...

چون نسل حیوونای خونگی بدون انسان دوام نمیارن

نمی تونن مثل اجدادشون یا حیوونای وحشی توی طبیعت دووم بیارن به با انسان بودن عادت دارن

مثل اینکه یه بچه چند ماهه رو توی خیابون رها کنی زنده نمی‌مونه این حیوون ها هم اگه تحت مراقبت انسان نباشن خیلی زود میمیرن

تو بخواهی می شود🌱.. اگه سوالی در مورد زبان انگلیسی داشته باشید میتونم کمکتون کنم