2777
2789
عنوان

رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 41 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

وارد شدم اگر درست باشه .عکس پروفایلش نوشاه روانشناسی مرد و ۱۴۰۰ هم عضوشن 

بعد اینکه خواستی گوش کنی باید بری از اولین پیام گوش کنی بزن اولین پیام ازونجا یکی یکی گوش کن 

کاربری اقا عزیزمو گلم 💀☠
هرجایی هم به مشکل خوردی بهم بگو بهت میگم 

میدونین من این چیزا رو میدونم .گوش دادم خیلی از اینا رو .مشکلم اصلا این نیست .بزار مثال بزنم چندوقت پیش با یک نفر که خیلی ازم خوشش میومد قرار گذاشتم منم خیلی ازش خوشم میومد .بار اول بود من اصلا ایشونو ۵دقیقه دیدم نه بی احترامی کردم نه رفتار بدی داشتم .نه بی ادبم .خیلی خجالتی برخورد کردم و چیز زیادی نگفتم ایشدن همش از من تعریف کرد .من خوشبو رفتم .تمیز وشیک .قرارشد آخرهفته اش همدیگر رو ببینیم .باورم نمیشه ایشون رفت تا فرداش هم یکم چت کردیم و یکبار صحبت کردیم .ایشون خطش خاموش شد .و ازخط کاریش منو بلاک کرد . ببینید به طرز خیلی عجیب و باورنکردنی ازمن دور شد تو افق محو شد .خب نه که این آقا باشه .خیلیا اینجورینننن .چرااا ؟! بدون هیچ دلیل وتوضیحی رفت .حداقل دروغ میگفت یا میگفت ما به دردهم نمیخوریم .من هنوز مات ومبهوتم .مگه میشه؟!

میدونین من این چیزا رو میدونم .گوش دادم خیلی از اینا رو .مشکلم اصلا این نیست .بزار مثال بزنم چندوقت ...

بخاطر انرژی منفیت هست بعدشم اون کاناله گفتم رو کامل گوش کن 

کاربری اقا عزیزمو گلم 💀☠

من از لحاظ ظاهری همه بهم میگن شبیه ایرینا شایک هستم .مشکلی ندارم .از اینایی هم نیستم که بار اول بپرم تو بغل طرف یا فحش بدم یا بدون اینکه طرف چیزی بگه تقاضای چیزی کنم .توقعی ندارم از کسی .چرا رابطه هام اینجوری میشه .چرا بدون دلیل پوچ میشه .من اصلا نمیخام ازدواج کنم باشه ولی اخه چه دلیلی داره که طرف مقابل بدون دلیل میره .

بخاطر انرژی منفیت هست بعدشم اون کاناله گفتم رو کامل گوش کن 

گوش میدم .انرژی منفیم واسه ابن اقا زیاد نبود .اصلا همش گفتم این آدم خوبه انرژی مثبتش زیاده دوستم داره وبهم اهمیت میده .و از مدتها قبل چون تنها بودم کلا پاکسازی کردم و گفتم یه نفر میاد که خوبه .میان خیلیاهم میان ولی کسی نمیمونه .طرف میاد یک دقیقه اول خوبه یهو غیبش میزنه .میدونینمن الان تاصبحم اینجا بگم یا بنویسم فایده نداره چون کسی منو ندیده وشناختی ازمن نداره نظری هم نمیتونه بده و همه فکرمیکنن من اینجا دارم از خودم تعریف الکی میکنم به خاطر اینکه بگم من خوبم وهیچ ایرادی ندارم .اصلا اینطوری نیست .منم ایرادای خودمو دارم ولی من الان ده ساله باهیچکس نمیتونم ارتباط بگیرم .انگار یکی منو قفل کرده همچین حسی دارم 

وصعیت مشابه شمارو دارم با ابن تفاوت م من اصلا از کسی خوشم نمیاد ک بخام انتخابش کنم بعذ از یکماه ازش ...

خب چرا واقعا .حتما یه مشکلی هست .دلیلشو باید پیدا کنیم .من واقعا از این وضعیت خسته شدم