2777
2789
عنوان

رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 41 پست
خب باید بدونی زیاد خوب باشی زیادی میشی و بعدش حالت اویزون میشی پسرا دنبال یکی هستن به سختی به دستش ب ...

میدونم که زیادی محبت میکنم ولی ادمی نیستم که راحت باشم یا پررو وبی ادب یا وقیح وبیشعور باشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من فکر میکنم یه سری نشدن ها طبیعیه بعد یکسریامون اینارو هی بولد میکنیم تو فکرمون و دنبال دلیل می گردیم ( درحالیکه ممکنه به قول دوستان اصلا اون فرد آدم مناسبی نبوده و قصدش دائمی نبود رفتار اشتباهی داشتین و ...) و خب دیگه کم کم تبدیل به یه ترس و تلقین تو ناخودآگاهمون میشه..حالا فکر کنین این تلقبن با دعا و طلسم و حرف بقیه هم همراه بشه دیگه قطعااا وارد ناخودآگاهتون میشه...و اونجاس که حتی دعا و قرآن هم با شک و شبهه میخونیم 😉

به نظرم یه پاکسازی ذهن انجام بدین و خودتونو باور داشته باشین...ترس های درونیتونو بریزین دور

وقتی لب پرتگاهی نگران نباش،یا خدا تو رو از پشت میگیره یا پرواز رو یادت میده....❤️
میدونم که زیادی محبت میکنم ولی ادمی نیستم که راحت باشم یا پررو وبی ادب یا وقیح وبیشعور باشم

نه همون زیاد محبت کردن باعث میشه طرف خوشی بزنه زیر دلش و بره کلا اوج عشق در نرسیدن هست یعنی اینکه نباید زیادی در دسترسش باشی نباید حس و اطمینان کامل بدست اوردن رو بهش بدی 

کاربری اقا عزیزمو گلم 💀☠
جلد یکشو که خوندم. اجرا هم کردم جواب نداد

چند سالته .... من یه مدت از کسی که خوشم نمیومد طرف گیر سه پیچ بوود از کسی که خوشم میومد فراری بوود چیزی که باعث این دوتا موضوع بوود رفتار خودم بوود .... باور کن تاثیر داره مردا اگه اشتیاقت رو ببینن و مطمان بشن که دوسشوون داری تمومه باهاشون بازی کن جلد دو رو من از جلد یک بیشتر دوست داشتم.. صوتیشو گووش بده ضرر نداره.

نه همون زیاد محبت کردن باعث میشه طرف خوشی بزنه زیر دلش و بره کلا اوج عشق در نرسیدن هست یعنی اینکه نب ...

به خدا همینکارم کردم جواب نداد.میدونین چطوری بگم که مبنی بر خودستایی و خودشیفتگی نشه راستش مشکل از من نیست .یه جای کار ایراد داره به خدا .میدونم که داره .ببین انقدر مطالعه کردم تو زمینه های روانشناسی تمام صحبتهای دکتر هلاکویی انوشه و...همه رو گوش دادم همه رو اجرا کردم . نه که آدم بگه قسمت نمیشه قسمت دسته خود آدمه .باورکن من تا به این سن رسیدم یه نفر یه شاخه گل واسم نخریده .همه میان یهو غیبشون میزنه حتی تمام دوروبریامم به این نتیجه رسیدن که یکی به کاری کرده .امکان نداره اخه مگه میشه 

چند سالته .... من یه مدت از کسی که خوشم نمیومد طرف گیر سه پیچ بوود از کسی که خوشم میومد فراری بوود چ ...

من ۲۹ سالمه .کانال تلگرام داره که ویس یا پی دی افش باشه دانلود کنم؟

به خدا همینکارم کردم جواب نداد.میدونین چطوری بگم که مبنی بر خودستایی و خودشیفتگی نشه راستش مشکل از م ...

خب مشکل شما همین چیزای روانشناسی هست روانشناسی فقط بعد از رسیدن کارایی داره قبلش برعکس جواب میده . برای قبلش یه چیزی هست به نام مستری پیکاپ که کاملا برخلاف قانونای روانشناسی میگه خودش هم روانشناسی جذب طرف مقابل هست ولی هنوز وارد روانشناسی نشده 

کاربری اقا عزیزمو گلم 💀☠
درسته. نمیدونم انقدر نشده ه خب دیگه ایمان آوردم 

ایمان به طلسم رو بنداز دور لطفا...خییلییی بهت صدمه میزنه خییلیی

باعث میشه هرچی که از روانشناسی میخونی رو فکر کنی داری درست انجام میدی ولی درواقع ترست کار و خراب میکنه

به این ایمان برسین که آیت الله بهجت گفتن اگه طلسمی باشه با خوندن سوره یس و آیه الکرسی برطرف میشه...

پس یا ناخودآگاهتونه

یا خدا میخواد بهترین رو در بهترین زمان بهتون بده

So...تا اون زمان از این فکرا نکنین :)

وقتی لب پرتگاهی نگران نباش،یا خدا تو رو از پشت میگیره یا پرواز رو یادت میده....❤️
به خدا همینکارم کردم جواب نداد.میدونین چطوری بگم که مبنی بر خودستایی و خودشیفتگی نشه راستش مشکل از م ...

پستمو لایک کن صب یادم باشه کانال تلگرام محمد راد رو بهت بدم در مورد همین موضوعه اموزش میده 

کاربری اقا عزیزمو گلم 💀☠