2777
2789
عنوان

رابطه

564 بازدید | 41 پست

سلام دوستان راستش خیلی ناراحتم اگر میشه کمکم کنید .رابطه ها چندین ساله بدون هیچ دلیلی کات میشه چه برای دوستی چه ازدواج .ببینید هیچ مشکلی یا رفتار زننده ای ندارم از لحاظ تیپ واستایل هم خداروشکر خوبم ولی نمیدونم چرا هربار که میخام باکسی باشم یا حتی ازدواج کنم طرف مقابلم اولش خوبه میاد جلو ذوق داره کلی حرف وقرار ویکدفعه بدون هیچ دلیل خاصی غیبش میزنه .واقعا خسته شدم تو این سالها پیش هر فالگیر ودعانویسی رفتم بدترشد که بهتر نشد .همش بهم میگن یکی برات یه کاری کرده وگرنه تو هیچی کم نداری چرا باید همه یهو رابطه رو ترک کنند یا بهم بخوره .تا حالا براتون پیش اومده ؟به نظرتون این بستگی و بخت سیاه منو میشه رفع کرد .هرچی دعا کردم نذر کردم قران خوندم بی فایده است ‌.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وصعیت مشابه شمارو دارم با ابن تفاوت م من اصلا از کسی خوشم نمیاد ک بخام انتخابش کنم بعذ از یکماه ازش نتتفر میشم حتی بخاطر رفتارهای کوچیک از چشم میفته بمنم گغتن طلسم داری و نذر قرآنی و دعا نویس ها هم اثر نکرده

جدید نیستم سه بار تعلیق شدم!  
من پسرم اطلاعاتم زیاده . بلاخره راهای جذب رو باید بلد باشی زیادی خوب بودن پسرارو دفع میکنه 

هیچ وقت پشیمون نمیشید چرا کسی ک براتون می‌میردو ترک کردید؟ 

تو خواستنی ترین ، نتوانستمِ منی  

عزیزم ناراحت نشی،چون گفتی نظر ،خب شاید خودت فکر میکنی بی عیبی ونقصی در رفتارت نداری 

یا شاید اونیی که میاد جلو آدم زندگی نیست ودنبال هوس یا چیز دیگست،میبینه اهلش نیستی میره دنبال یکی دیگه 

سلام 

خودتون میگید رابطه. اگرم شما گاهی دنبال ازدواج باشی از کجا مطمین هستید طرفتون راست میگه؟ مشکل شما اینه که رابطه را جدی میگیرد. 99 درصد آقایون فقط برای سو استفاده وارد دوستی میشن. کسی که واقعا دنبال ازدواج هست از این  راه ها وارد نمیشه. روش خودتون اشتباه هست. از هیچ کس کاری بر نمیاد جز خودتون

هیچ وقت پشیمون نمیشید چرا کسی ک براتون می‌میردو ترک کردید؟ 

خب باید بدونی زیاد خوب باشی زیادی میشی و بعدش حالت اویزون میشی پسرا دنبال یکی هستن به سختی به دستش بیارن اگر راحت بدست بیاد راحتم ولش میکنن

کاربری اقا عزیزمو گلم 💀☠

منم تقریبا اینطوریم. نمیدونم اخلاقمون مشکل داره یا شانسمون! جریان طلسم هم باور ندارم من. ولی منم واقعا دلیلش رو نمیفهمم! یه نفر که خودشو میکشت برام خودش گفت جدی بشیم الان شرط های عجیب و غریب گذاشته. تازگی هام میگه دلم میخواد ولی از لحاظ روانی آماده نیستم😶

دلم تنگته. خیلی😭😭😭 کاش خبر بدی از خودت😔

نه عزیز نظرمن نیست .به خدا حتی دوستای صمیمیم هم میگن حتما یکی برات یه کاری کرده .و هربار که سرکتاب واین چیزا گرفتم بهم گفتن طلسم سنگینی برات گرفتن که باطل نشده هنوز .تو این سالایی که گذشت از ۲۰ تا ۲۹ سالگیم دوبار خواستم ازدواج کنم چون سخت پسندم هرکسی به دلم نیست ولی هموناهم نشو و به طرز عجیبی بهم خورد 

اصلا همه تعجب میکنند وقتی واسشون تعریف میکنم . مگه میشه من الان ده ساله به طرز عجیبی نه میتونم با کسی دوست بشم و نه ازدواج کنم .خسته شدم .حالا من میگم ازدواج هیچی .چرا رابطه هام به ماه نمیکشه .چرا وقتی همه چیز خوبه طرف عین غول چراغ جادو یهو دود میشه میره هوا .به خدا به همه چیز شک کردم .اصلا نمیدوتم داستان چیه . واقعا اگر بستگی باشه چطوری رفعش کنم