2777
2789
عنوان

کلیپ شوک کننده

223 بازدید | 24 پست

سلام امروز یه کلیپ دیدم از فنلاند .... خانواده هایی که قراره بچه دارن شن براشون یه باکس هدیه میفرستن ......کل سیسمونی توش بود فقط کالسکه نداشت!!!یعنی تو افق محوم....ما هیچ ما نگاه

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂

😬

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

ناشکری نکن ب ماهم یارانه میدن😏🤔

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا مخم داره سوت میکشه شمام دیدین؟؟؟؟؟

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂
دیدم مثل این ندید پدیدا فیلم گرفته بودن تو افق محو شدن نداشت

چرا نداشت شهرستانو کسایی که عشایرن قراره بهشون وسیله پیشگیری ندن برای افزایش جمعیت....اونوقت کشورای دیگه....خدارو شکر یارانه میگیریم ما

این که چیزی نیست کشور خودمون به خاطر سلامتی بچه برای پدرو مادرش کلی خرج سونو و آزمایش گرون قیمت بالا میارن تا خانواده ها غلط بکنن به فکر دومی باشن همچین کشور خوبی داریم ما  

چرا عاشق خدا👑نباشم؟وقتی به من گفت تو ریحانه خلقت من هستی❤❤❤

منم خارج از كشورم 

يكي از دوستام فقير محسوب ميشه(درامدشون پنج هزار دلاره يعني نزديك خط فقر)

سه تا بچه داره 

همه چيز بهش ميدن لباس و شير خشك و همه چيز بعلاوه پول براي خرج هاي اضافي بچه 

بعد از يك سالگي هم شير گاو ميدن انقد زياد ميدن خودشون مصرف ميكنن هر هفته به منم ميده ميگه حيفه خراب ميشه دو تا گالن بهم ميده😅😅

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍

[QUOTE=173527878]چقدر شبیه ایرانه👀👀👀[/QUOTEاز ما یاد گرفتن

[QUOTE=173527878]چقدر شبیه ایرانه👀👀👀[/QUOTEاز ما یاد گرفتن

حتما همین‌ طوره

.(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .)  ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )