2777
2789
عنوان

👃 مماخ عملیا 👃

| مشاهده متن کامل بحث + 5837 بازدید | 118 پست
خیلی قشنگ شده بینی ابجیت ایشالا برا خودتم خوب در میاد راستی هزینه قبل عملت چقدر شد؟

آبجیم زیروروشد، خداکنه منم انقد تغییرکنم ،بدبختی عمل همش شانسه بنظره من بعد دکترخوب...ببین بمن گفت دوازده من ابجی بودو پسرداییم ماه پیشش عمل کرده بود یازده دادم ، سیصد پول لباس دادم براعمل

خدا❤️❤️❤️
آبجیم زیروروشد، خداکنه منم انقد تغییرکنم ،بدبختی عمل همش شانسه بنظره من بعد دکترخوب...ببین بمن گفت د ...

اهان

بعد نسبت به پرکار یا کم کار بودن بینی قیمتا متفاوته؟

هزینه عکس و ازمایش و تست کرونا و... چقدر تموم شد برات؟

هر مردی بهم درخواست دوستی بده حرومزادس⚠️ حالا هی درخواست بده و مزاحمت ایجاد کن بدبخت این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اررره...ازمایش و عکس خودشون میفرستن پونصد

جدی

اخه یکی تو نی نی سایت به من گفت ازمایش و عکس و سی تی با تست کرونا سرجمع شده 2 میلیون!

هر مردی بهم درخواست دوستی بده حرومزادس⚠️ حالا هی درخواست بده و مزاحمت ایجاد کن بدبخت این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم

جدی اخه یکی تو نی نی سایت به من گفت ازمایش و عکس و سی تی با تست کرونا سرجمع شده 2 میلیون!

ن بااابا ،ببین زرنگ باش،خودت مث من برو عکاسی فتوگرافی میکنن دونه سی تومن ،بعد برو یه درمونگاه معمولی نسخه دکترت ببربگو میخام براعمل بینی ازمایشبدم با تست خون کرونا اونم میشع ۱۴۰ جمعابرامنشد ۳۴۰.... فتوگرافی بینی خیلی از عکاسیا دارن

خدا❤️❤️❤️
جدی اخه یکی تو نی نی سایت به من گفت ازمایش و عکس و سی تی با تست کرونا سرجمع شده 2 میلیون!

به منشی بگو برات تونسخه ازمایش خون بینی و تست خون بینیبنویسه..برگه طب نگارازشون بگیرنرو اونجایی ک گفتن برو یجادیگ بگیررر

خدا❤️❤️❤️
ن بااابا ،ببین زرنگ باش،خودت مث من برو عکاسی فتوگرافی میکنن دونه سی تومن ،بعد برو یه درمونگاه معمولی ...

اخه من یه شهر دیگم 

برا عمل نهایتا بخوام بیام تهران

تو شهر خودمون میذاره برم اینکارارو انجام بدم؟ 

راستی تست کرونا اونیه که میله فرو میکنن تو بینی؟

اخه من یه شهر دیگم  برا عمل نهایتا بخوام بیام تهران تو شهر خودمون میذاره برم اینکارارو انجام ...

اره میزارن بگی راهم دوره...نننه بابا یخون ازت میگیرن

خدا❤️❤️❤️
اره میزارن بگی راهم دوره...نننه بابا یخون ازت میگیرن

وای خیالم راحت شد

فکر این بودم اون چطوری میخواد بره تو دماغم

اون دختره تو نی نی سایت به من گفت هزینه قبل عمل 2 تومن من سکته رو زدم  

برا من سه ماه شده دماغم خیلی خوب شده تا جایی ک دکترم خیلی تعریف میکنه ولی خودم اصن برام مهم نبود ینی ...

عیزم منم میخوام همونجا عمل کنم 

میشه بگی فرم بینیت قبل  عمل چجوزی بود؟؟ برای من بشدت گوشتیه  و خیلی استرس دارم 

تیمن،دکتر اژدری و دکتر گودرزی....اژدری فوق تخصص جراح پلاستیک ، اون یکی فوق تخصص جراح عمومی....کنارهم ...

اژدری کارش افتضاحه و صورت تون نابود می کنه. برای تخلیه ژل و چربی معروف شده اما بعد چند ماه که ورم ... می خوابه ی صورت فرو رفته با فیبروز و ناقرینه با جای اسکار براتوو می مونه. چند برابر دکترهای دیگه هم پول می گیره.