2777
2789
عنوان

👃 مماخ عملیا 👃

| مشاهده متن کامل بحث + 5837 بازدید | 118 پست
من هیچوقت نمیگم بیاید دکتر من من اسم فقطمیگم خدابوون قدرت ادراک داده میریم میبینیم تحقیقمیکنیم من با ...

بله خانمی من چون بینی ام گوشتیه بین گالری هایی که دیدم به دکتر کامیابی رسیدم. شما گفتید بینی شما استخوانی بوده. هنوز هم تصمیم قطعی نگرفتم 

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم
میشه برام خصوصیبفرستی، ندیدم...ببین پیچ جدیدش ن قدیمشک براخیلی سال پیشه ها

تو کامنتا بخونی هست من نمیدونم کدوم پیج رو میگی ولی فک کنم قدیمی باشه

اما خیلیا اومدن فحش و نفرین کردن ولی لابد پیج سابقشه چون هیچ کدومو پاک نکرده

هر مردی بهم درخواست دوستی بده حرومزادس⚠️ حالا هی درخواست بده و مزاحمت ایجاد کن بدبخت این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله خانمی من چون بینی ام گوشتیه بین گالری هایی که دیدم به دکتر کامیابی رسیدم. شما گفتید بینی شما است ...

استخوانی بودم،دکتر براستخوانیزیاده تحقیقکن عجله نکن

خدا❤️❤️❤️
اینه لینک

اها این پیج جدیدشه پس

اون قدیمی ماله 2016 

میگم چطور کامنتارو پاک نکرده

هر مردی بهم درخواست دوستی بده حرومزادس⚠️ حالا هی درخواست بده و مزاحمت ایجاد کن بدبخت این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم

تو کامنتا بخونی هست من نمیدونم کدوم پیج رو میگی ولی فک کنم قدیمی باشه اما خیلیا اومدن فحش و نفرین ک ...

این پیچی ک عکسشو دادم دیدی؟؟؟؟؟ ببین اون قدیمیشتیم قدیمشن و کلا بندرعباس بود فک کپم براخیلیسال پیشه

خدا❤️❤️❤️
اها این پیج جدیدشه پس اون قدیمی ماله 2016  میگم چطور کامنتارو پاک نکرده

ارذذه اون قدیمه بشگفتم تیمش خوب نبودن،الانم نمیگم برو بگگگرد هرچی بگردی کمه ببین کدوم دکتر ب ذهنیتت نزدیکه اون انتخاب کن عجله نکن اصلاا

خدا❤️❤️❤️
این پیچی ک عکسشو دادم دیدی؟؟؟؟؟ ببین اون قدیمیشتیم قدیمشن و کلا بندرعباس بود فک کپم براخیلیسال پیشه

اره برای خیلی وقت پیش بود وگرنه دکترا کامنتای منفی رو اکثرشون پاک میکنن

الان عکس شمارو نذاشتن تو پیج؟

ارذذه اون قدیمه بشگفتم تیمش خوب نبودن،الانم نمیگم برو بگگگرد هرچی بگردی کمه ببین کدوم دکتر ب ذهنیتت ...

من رو هرکی دست میذارم تهش یه عیبی ازش در میاد ادم میمونه

فعلا تو لیستم اینا هستن

امیرحسین محمدی مفرد

سهند قلعه باغی

آیدین مهدخواه

اره برای خیلی وقت پیش بود وگرنه دکترا کامنتای منفی رو اکثرشون پاک میکنن الان عکس شمارو نذاشتن تو پی ...

دقیقا،من ده روز عمل کردم ، جابیافته میزاره ، عکس بلافاصله بعد عملممو دارم فقط

خدا❤️❤️❤️
من رو هرکی دست میذارم تهش یه عیبی ازش در میاد ادم میمونه فعلا تو لیستم اینا هستن امیرحسین محمدی مف ...

سه تاشون نمیشناسم ،بگرد خوواهر بگردبادل قرص پاتوبزاراتاق عمل

خدا❤️❤️❤️
سه تاشون نمیشناسم ،بگرد خوواهر بگردبادل قرص پاتوبزاراتاق عمل

عزیزم عکس خواهرتون گفتی تو پیج هست

میشه بگید کدومه؟

راستش من از اتاق عملم میترسم چون میری اونجا وسایلو میبینی اصلا واقعا وحشتناک بنظرم میاد... از تست کرونام میترسم یه چیز میکنن تو دماغ ادم

عزیزم عکس خواهرتون گفتی تو پیج هست میشه بگید کدومه؟ راستش من از اتاق عملم میترسم چون میری اونجا وس ...

پیچ انیستا tajrobe.amal.biniادد کن من بااون پیچ بی ترس بااعتماد بنفس رفتم ،ی زن شوهر بی ریا همه تجربشونو گفتن

عکس بینی پروفایلشه

عکس ابجیم عکس عمل اخربینیه ،،قبله اون ابدوعه

مامانمم ابدو کرد عکس مامانم اونی ک اونجاشیکم معلومه برجستگیش

خدا❤️❤️❤️
پیچ انیستا tajrobe.amal.biniادد کن من بااون پیچ بی ترس بااعتماد بنفس رفتم ،ی زن شوهر بی ریا همه تجرب ...

خیلی قشنگ شده بینی ابجیت ایشالا برا خودتم خوب در میاد

راستی هزینه قبل عملت چقدر شد؟