2777
2789
عنوان

👃 مماخ عملیا 👃

| مشاهده متن کامل بحث + 5837 بازدید | 118 پست
تا ۱ سال نباید به حرف کسی اهمیت بدی اگه بینیت گوشتی نیست زودی ورمش زودتر کمتر میشه

دوستامم میگن یسال ورمه هزارتاشکل میشه هرکیب هت گلت قبلت بهتره بگو تواینک قبلم خوب بودم شکی نیست دکترم دستش دردنکنه یکم صاف و صوف کرد😂😂😂😂😂😂 خودش خفه میشه وقتی قبلمویادش،بیاددیگ😂

خدا❤️❤️❤️

من تو سن کم عمل کردم ۱۹ سالم بودش قبلش ذوق داشتم با استرس وقتی گچ بینی باز کردم قبلش تو ذهنم این بود که بعد عمل تمومه ادم قشنگ میشه خودمو دیدم گفتم وای این چیه چرا اینجوری شدم من نمیخوام😂😂دکترم گفت دختر خوب ۱ هفته اس عمل کردی اگه ۳ ماه دیگه همین نظر داشتی دوباره بیا

ببخش و فراموش کن و ادامه بده...

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

منوخواهرم دوتایی میخواستیم عمل کنیم.وقتی دکتردماغامونودیدبهم گفت اگه نظرمنومیخوای عمل نکن.همینجوری د ...

منم بینیم کوتاهبود قدش،ازجلوعین عملیابودم جوریک مشاوره رفتم ماسکمو دادم پایین گفت عملت نمیکنم ،ازنیمرخ قوزداشتم یکم ،اون دیداوک داد

خدا❤️❤️❤️
اگه برگردین عقب دوباره عمل میکنید؟ دردش زیاد نیست؟ بعد از عمل خیلی مراقبت میخواد؟ من میخوام عمل کنم ...

خودعمل هیچی بخدددا نیس، فقط مراقبتبعدش حوصله صبرمیخاد،،،قبل بعدابجیمو ببینید میگیدچررررازودترنکرد عین عرررروسک شده

خدا❤️❤️❤️
من تو سن کم عمل کردم ۱۹ سالم بودش قبلش ذوق داشتم با استرس وقتی گچ بینی باز کردم قبلش تو ذهنم این بود ...

منم دقیقا ازهمین میترسم...عالیبوودی😂😂😂😂😂😂⁦👌🏻⁩🙈

خدا❤️❤️❤️
منم دقیقا ازهمین میترسم...عالیبوودی😂😂😂😂😂😂⁦👌🏻⁩🙈

😂😂اولش طبیعیه چون ادم هنوز به قیافه جدیدش عادت نکرده از نظرش بینیش غیرطبیعی مدلش من تا ۱ ماه اول اصلا سمت اینه نمیرفتم

ببخش و فراموش کن و ادامه بده...
😂😂اولش طبیعیه چون ادم هنوز به قیافه جدیدش عادت نکرده از نظرش بینیش غیرطبیعی مدلش من تا ۱ ماه اول ا ...

بخدا پس منم تایکماه نمیرم مساعده افسردگیم

خدا❤️❤️❤️