2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام مرسی تو خوبی هیچی بیکار علاف نشستم اینجا فکرم مشغوله

منم خوبم فکرت کجا رفته ؟🙄

سلامتی اون رفیقـی که مجازیهاما یه جوری برات سنگ صبوره که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاش هم نمی رسن . . .
سلام خبر سلامتی  الحمدلله. شکر میگذرونیم.. 😁 شما چ خبر...

خدا راشکر منم حوصلم بد جوری سر رفته لم دادم رو مبل 

سلامتی اون رفیقـی که مجازیهاما یه جوری برات سنگ صبوره که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاش هم نمی رسن . . .
والادرازکشیدیم چراغاخاموش باپسرم یه دوردعوارفتیم خانوادگی الان هرکدوم یه گوشه درازکشیدیم انگارازجنگ ...

پسرت چند سالشه ؟منم دوتا پسر دارم یه بار باهام جنگمون میشه ولی دو دقیقه نشده دوباره آشتی میکنیم البته بچه های من ۹ساله و ۶ساله هستن 

پسرت چند سالشه ؟منم دوتا پسر دارم یه بار باهام جنگمون میشه ولی دو دقیقه نشده دوباره آشتی میکنیم البت ...

دوسال وچهارماه دهنمونوسرویس کرده مامانم خونه نیست باباموداداشم شام اینجابودن هردوتاشونوکتک زدفرستادخونه 🤦‍♀️