2777
2789

بیاین پیجای معتبر اینستا ک میشناسید و ازشون خرید کردید رو معرفی کنید تا سرمون کلاه نره دیگ
پیجایی ک سرتون کلاه گذاشتنم بگید اسپم و بلاکشون کنیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله یه پیج پالتو بود کلاهبردار بود 

صبا چاپ رو به انگلیسی بزنید اگه خواستید عکس سفارش بدبد عالیه من سه بار بهشون سفارش دادم و خداروشکر خیلی خوبن

یع دخی بهمنی 😇❤😜با پشتکار:)شجاع:)مهربون:) و...عاشق💔💓...بع آرزوهایم قول رسیدن دادم😍....سَنَ سِویوروم😍😜❤....کاربر جدید نیستم دوتا کاربری قبلیمو خودم ترکوندم☺.....اگع بی احترامی کردی و جوابتو ندادم بدون فهمیدم که نمی ارزه باهات بخوام هم کلام بشم😉😜....اول عاشق خدام😍😍😍......یع دختر لرع پرانرژی که به لر بودنش افتخار میکنه😍😍😇💓لر لرستان-خرم آبادم😍☺❤...میشه برای آرامش دلم یه صلوات مهمونم کنی؟:)  ❤...❤عاشق سریال هرجایی و میران و ریانم😍😍😍😍حتما پیشنهاد میکنم سریال هرجایی (تردید*) رو ببینید عالیه❤😍

پیج نینی گلپوشک .

پیج مینیاتور سیتی.

اینا معتبره

بقیه خریدامم از برنامه پاساژ. وباسلام میکنم چون مطمئنن

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 
میگن گرون میده دیجی کالا راسته؟

بعضی چیزاشو آره 

ولی درکل خوبه من راضیم

هم تو این شرایط کرونا بیرون نمیرم هم جنساش خوبه

معمولا هم تو شگفت انگیزان میخرم که قیمتا خوبه و تخفیف خورده

من دیروز برای اولین بار خرید اینترنتی کردم یه مانتو خریدم قرار بود امروز ارسال بشه برام ولی هنوز به ...

اگ رسید و راضی بودی ازخریدت لطفا پیجشو بزار ماهم استفاده کنیم ا