2777
2789
عنوان

بچه ها دلم خیلی گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 27 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من الان مشکوک احتمال بازداریم زیاده ولی از ته دلم میخوام خدا این ماه دامن تو سبز کنه ،خودم نمیخوام حامله باشم حالم بده اگه خدا میخواد این ماه به من بده دعا میکنم بدش به تو بعدا برا من وقت هست ایشالله بهم میده

سلام و درود😁😁کاربر قدیمیم ولی نمیدونم به چه دلیل دوتا کاربریم ترکید،پس خواهش میکنم دهن منو باز نکنین که دیگه سیمکارت ندارم،باتچکر🙄🙄من عاشق ۳تامرد همزمان هستم،هَوَلَم خودتونین😛😛
منم ولی من از اینکه عشقم خانوادش راضی نمیشن بیان خواستگاری هردومون خسته شدیم     انشاالل ...

مرسی از دعای خوبت انشاله که تو هم به زودی زود به عشقت برسی

من الان مشکوک احتمال بازداریم زیاده ولی از ته دلم میخوام خدا این ماه دامن تو سبز کنه ،خودم نمیخوام ح ...

مرسی عزیزم انشاله که خدا به تو هم هر وقت به صلاحت باشه نی نی بده  

شوهرم ۸صب میره تادونیم بعدازظهربعدچهارمیره تاده شب.ازتنهایی خسته شدم بچه هاهستن ولی اوناسرگرم بازی خ ...

منم شوهرم از سرکار میاد از بس خستس خوابش میگیره خیلی تنهام چن روز قرص خوردم ولی فهمیدم که بدتره با قرص 

منم شوهرم از سرکار میاد از بس خستس خوابش میگیره خیلی تنهام چن روز قرص خوردم ولی فهمیدم که بدتره با ق ...

مال منم وقتی میاداینقدخسته است ک نای حرف زدن نداره منم پرشروشور.تازه دارم بچمم ازشیرمیگیرم شبانمیخابه بایدپاشم سرگرمش کنم کلابریدم