2777
2789
عنوان

کنکور تجربی

280 بازدید | 43 پست

سلام بچه ها 

حوصلم حسابی سر رفته!🤕

اگه سوال در مورد کنکور تجربی و منابعش دارین بپرسین...

هم من سرم گرم میشه هم ممکنه یه کمکی به بقیه بشه...

(دانشجوی پزشکی ورودی بهمنم)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عه توهم ورودی بهمنی از کی کلاساتون شروع می شه چه شهری هستی

من یه زن فمنیستم و به فمنیست بودنمم بع شدت افتخار می کنم ازادی و برابر حق همه انسان هاستبرای بحث و دعوا نیومد و معتقدم نظر هرکسی تا وقتی که به جامعه ضرر نزنه برای خودش قابل احترامه البته تا وقتی که به جامعه ضرر نزنه توی تاپیکای کتاب و فیلم و اطلاعات پزشکی [درحددانشجو]می تونم کمک کنم♥

یک خوشگل منو لایک  کنه😘

زیباترین هندسه زندگی اینه،پلی از امید بسازی بالاتر از دریای ناامیدی😍😍😍                                         ........لaدaن.........                                                                 ❤❤❤❤دوستتون دارم❤❤❤❤
سلام عزیزم  میشه نظرت در مورد منبع زیست و شیمی بگی؟

من نظام جدید بودم

منابع زیست به ترتیب کیفیت:

نشر الگو،خیلی سبز،میکرو گاج،فاگو،فصل آزمون

منابع شیمی به ترتیب کیفیت:

نشر الگو،خیلی سبز،موج آزمون

بله فک می کنم آخرای بهمن 😊 دانشگاه آزاد یه شهر بزرگ(ببخشید دوستم ترجیح میدم شهرو نگم 🌸)

موفق باشی 😄

من یه زن فمنیستم و به فمنیست بودنمم بع شدت افتخار می کنم ازادی و برابر حق همه انسان هاستبرای بحث و دعوا نیومد و معتقدم نظر هرکسی تا وقتی که به جامعه ضرر نزنه برای خودش قابل احترامه البته تا وقتی که به جامعه ضرر نزنه توی تاپیکای کتاب و فیلم و اطلاعات پزشکی [درحددانشجو]می تونم کمک کنم♥
من نظام جدید بودم منابع زیست به ترتیب کیفیت: نشر الگو،خیلی سبز،میکرو گاج،فاگو،فصل آزمون منابع شیم ...

مرسی

همه رو لازمه تستاشو بزنی؟

آخه حتی مشاور هم میگن یه کتاب تست ک خوب باشه کافیه و درست بخونیش

من برا دهم میکرو و یازدهم خیلی سبز و دوازدهم نشرالگو دارم

یه جامع گاج نقره ای هر سه پایه رو

متشکرم همچنین 🌸💕

عزیزم منم ترم بهمنم غیر حضوری ثبت نام کردم امروز ولی مدارکم ناقصه یعنی الان من ثبت نام کردم یا نه؟

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤