2777
2789
عنوان

خواهشا یکی بیاید راهنماییم کنه

88 بازدید | 18 پست

من تازه ازدواج کردم روز تخمک گذاریم رابطه داشتیم 

که از اون روز حدودا 10روز میگذره یه هفته ای بود ترشح بزاق دهنم زیاد شده بود هرشب گرسنم میشه درد شکم دارم و تهوع ام زیاد نیس تکرر ادرامم زیاد نیس متوسطه دیروز بی بی چک استفاده کردم منفی در اومد یکم بعدش رفتم یه هاله قرمز رنگی هم دیده میشد سوالم اینه که امروز کمر درد و شکم دردم اضافه شده رابطه هم داشتم که موقع نزدیکی تخمدان چپم تیر کشید کل روز شکم درد دارم عفونت هم ندارم به نظرتون احمتا داره بار دار باشم ؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن عزیزدلم . برای علائم حاملگی زوده هنوز ... جواب بیبی چک هم بعد از پنج دقیقه باطل میشه ... اگه تا دقیقه سوم دو تا خط نیفته جوابت منفیه و حامله نیستی ... 

نگران نباش منم دوران تخمک گذاری س بار رابطه محافظت نشده داشتم ‌... ده روز هم پری عقب افتاد ولی آخرش پری شدم 😁🌹

احتمالش هست، چون هاله‌ی کمرنگتر دیدی یکی دوروز ده یه بیبی چک دیگه استفاده کن جوابش دقیقتر میشه یا م ...

اخه دوسه ساعت دیگه رفتم چک کردم بی بی چک رو اونجوری دیدم نمیدونم هاله قرمز رنگ کی ظاهر شده اخه میگن بیشتر از 10 دقیقه نامعتبره

اخه دوسه ساعت دیگه رفتم چک کردم بی بی چک رو اونجوری دیدم نمیدونم هاله قرمز رنگ کی ظاهر شده اخه میگن ...

میدونم، واسه همین میگم

چون جوابش یه وقتا که شک برانگیز هستش یکم طولانی‌تر ظاهر میشه

دوباره چک کن ضرر نداره

الان پاشم چک کنم درست درمیاد اخه مسگن باید صبحا چک کنی

اگه باردار باشی بعداظهرم بی بی بزنی نشون میده. من که هردو رو بعداظهر بی بی زدم نشون داد

🌹میشه برای مشکلم دعا کنی یاصلوات بفرس ممنون،😍🥰♥️😘فرستادی لایک کن برات صلوات میفرستم
2790
2778
2791
2779
2792