2777
2789
عنوان

کار خانواده شوهرمو ببینید!

1128 بازدید | 80 پست

خونه مادربزرگ مادری شوهرم بودیم ک پدربزرگ شوهرم گفت فلان فروشگاه شکر دولتی میدن ‌.نزدیک محل کارشوهرم بودبهش زنگ زدم میای سر رات بگیر اگه داشت شوهرم ۳ک گرفت ک دیگه آخرش بود. شبم مهمونی داشتن ،پدربزرگ شوهرم ب شوهرم زنگ زد ک بریم خرید کنیم برای شب،دید شکر دولتی تموم شده عصبانی شده بود .کل خریدارو سر شوهرم حساب کردن.بعد شوهرم شکر رو داد بهم اوردم خونه ،چند دقیقه بعدش مادرشوهرم زنگ زده میگه اون شکرها رو بیار برای مادرم شما حالا بعدا پیدا میکنید.تو از دهن ما شنیدی ک فلان جا شکر دولتی میدن پس حق بابامه .اینقدر گشنه گدا هستن ک چشمشون ب یه شکری که ما ارزون تر گرفتیم میمونه وضع مالیشونم عالیه.آخرش شوهرم زنگ زد ببر اون شکر هارو منم نصف شو دادم.اینقدر عصبانی شدم از این کارای اینها.فقط از شوهرم بدوشن خسته شدم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

2790
2778
2791
2779
2792