2777
2789
در اون مورد بلد نیستم عزیزم اما میتونی توی نت سرچ کنی فال شیخ بهایی یه ایه الکرسی بخون و بگیر اصولا ...

مرسی گل جان🌹

ܟܿܥ‌ߊ‌ܝ݄ا ࡄ̈́ߺߺکرࡅߺߺ߳ߺࡉ ܢ̣ࡆبࡅߺߺ߳ߺࡉ همܘ چܨ❪♥️❫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر ميرسد شخصي صبور و بردبار باشيد به ديگران وعده هاي زيادي ميدهيد مراقب باشيد كه به آنها عمل كني ...

ینی میشه😍

بله که میشه

خدایاشکرت❤️مرسی نفس.... خدا خیرت بده💋ان‌شاءالله ب هرچی بخای برسی😘حاجت رواشی

نیلو جان من با اون کاربریم خیلی باهاتون حرف زدم و کماکان دوستتون دارم گل دخترتون خوبن ؟   بب ...

سلام عزیزدلم خوبی فدات شم؟ خیلی خوشحال شدم شما؟🤩 اینقدر دوست دارم دوستای قدیمی مو پیدا کنم🤩 

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
در زندگي با سختيهايي مواجه ميشويد و با مردمي لاقيد و بد عمل سر و كار پيدا ميكنيد و به رنج و زحمت ميا ...

عزیزم میشه در رابطه با زندگیم دررابطه با اینکه تو زندگی الان طلاقی رخ میده یا نه زندگیم الان واقعا رو هواست شوهرم درخواست طلاق داده الان عقدم میخوام بدونم عاقبت اینکار چی میشه طلاق میگیرم نمیگیرم چی‌میشه خیلی نگران اینده امم 

چجوری ب حاجتت رسیدی بهم بگو لطفا 🙏
سلام جانه دل نیکی_1995 ام فکر نکنم یادت باشه با نهال و نازنین ... هعی یادش بخیر    

عهههه نیکییییی آرهههههههه مگهههه میشه یادم نیاددددد؟ چطوری توووو خوبی? 

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
وااایییییی چی میگیییی نازنین ؟؟ nazaniiin ??? هیییییییی وایییییی خدااااااااا نازنینننن اخههههه ...

اره دیگ نازی خودمون🤩 نهال هم خاله شددددد🤩 آرههههه روز اول ک بهم گفت اینقدرررر ذوق کردممممممممم ک خدا میدووووونهههه

نهال عنتر خاله شد هیعععععععععع   خوش خبر باشی عشقممم خداشاهده یه لحظه مغزم کامل قفل ...

آرهههه والا منو نازنین قرار گذاشتیم نی نی تو بعل خاله ی عنترس پوپو کنه😂😂😂 

آرههه والا اصلا ب منم ب مقدمه گفت اولش فکر کردم سرکارم گذاشته ولی دیدم جدی داره میگه 😐😐😂😂 من کلا ذوق مرگ شدممممممم