2777
2789
عنوان

شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 46 پست

منم طلا فروختم به امید اینکه بفروشه باهاش کار کنه خونه بخره ، هی گفت فلان زمان میخرم همش دروغ گفت ونخرید ، موقع خریدنم به نظر خودش و خانواده اش اهمیت داد نه من ، البته میدونم خودش ته دلش نمیخواست خونه بخره همش فیلم بود هیچوقت دیگه حرفاشو باورندارم تا تو عمل نبینم ، الانم خونه انقدر گرون شده کلی ضر کرده دیگه هم برام مهم نیست چیکارکنم اصلا تا آخر عمرش خونه نخره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرد دروغگو رو باید رام کرد دیگه همشون تو ذاتشون نیست کع 

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
من هفتاد میلیون طلا دادم بهش قرار شد بیست پنج تومن بده هرکاری دلم بخواد بکنم باهاش هه زهی خیال باطل& ...

اوووووف طلای مجردیت بود یا عروسی؟

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      
تووکه شوهرته من طرفم دوس پسرمه 😂 خب شاید نداره پول یکمی دیگه صبر کن بعدا باهاش حرف بزن درست

ن بابا پول میاد دستش ولی همش خرج کافه در دوررش‌میشه اینقد درآمد داره ولی نداریم یه دست لباس درست درمون