آلماسي مدیر استارتر عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 8422 عنوان بچه هالطفابيايدنظر بديد؟ 112 بازدید | 12 پست از عطاری ها یه آلورا خریدم رنگ ژلش سفید نیست صورتی؟ فکر میکنم خراب شده کسی میدونه چرا رنگش صورتیه؟ دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍 1399/10/30 | 14:31 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fateme__banoo عضویت: 1399/02/16 تعداد پست: 14992 من فقط سفید دیدم خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد
a_l_m_a عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 1050 منم دیدماگ خراب بشه مشخصه،ی بوی ترشی میده نعمت هایتان را بشمارید :)))))
آلماسي مدیر استارتر عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 8422 من فقط سفید دیدم اره منم همیشه خریدم سفیدبوده نمیدونم چرا صورتیه دیگه استفاده نکردم دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
آلماسي مدیر استارتر عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 8422 شایدالورایه دختره صورتیه 😁😁😁😁 دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
fateme__banoo عضویت: 1399/02/16 تعداد پست: 14992 اره منم همیشه خریدم سفیدبوده نمیدونم چرا صورتیه دیگه استفاده نکردم اره استفاده نکن. یکی دیگه بخر از جای دیگه خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد
آلماسي مدیر استارتر عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 8422 منم دیدم اگ خراب بشه مشخصه،ی بوی ترشی میده توهم رنگ صورتی دیدی؟نه بوی ترشی نمیده بوش خوبه دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
آلماسي مدیر استارتر عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 8422 اره استفاده نکن. یکی دیگه بخر از جای دیگه نه دیگه ترسیدم استفاده نکردم یکی دیگه میخرم دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
a_l_m_a عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 1050 توهم رنگ صورتی دیدی؟نه بوی ترشی نمیده بوش خوبه اره کناره هاش صورتی بودوقتی خراب میشه ی بوی بدی میدهفک نکنم مشکلی باشه نعمت هایتان را بشمارید :)))))
آلماسي مدیر استارتر عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 8422 اره کناره هاش صورتی بود وقتی خراب میشه ی بوی بدی میده فک نکنم مشکلی باشه نه همه ی ژلش صورتیه کنارهاش نیست دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
a_l_m_a عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 1050 نه همه ی ژلش صورتیه کنارهاش نیست بنظر منک خراب نیسبازم هرجور خودت میدونی نعمت هایتان را بشمارید :)))))
آلماسي مدیر استارتر عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 8422 بنظر منک خراب نیس بازم هرجور خودت میدونی باشه ممنون خواهری😘😘😘😘 دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍