2777
2789
عنوان

خواب بارداری

139 بازدید | 13 پست

خواب دیدم حاملم و بیمارستانم و میخوام برم برا زایمان اما همش میگفتم الان که وقتش نیست و همه میگفتن الانه و هیچ کدوم از کارای بارداری رو هم انجام نداده بودم نه سونو رفته بودم نه هیچی دکترم اومد پیشم مرد بود بعد تو خوابم میگفتم من خودم تازه دو ماهه فهمیدم هیچ کار نکردم سونو ندارم نمیدونم پسره دختره  اصلا وقت زایمانم نیست بعد دیدم بچم لگد میزنه و جای لگدشم رو شکمم میبینم و پاش خیلی کوچییکه بعد بردنم اتاق زایمان 

بی خیال دنیا تو فقط واسم بخند                                   اگه دنیا بد شد بی خیال بازم بخند 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم دیشب خواب دیدم ۷قلو زاییدم 

بردنم اتاق زایمان رفتم روتخت بعد دیدم یکی دیگه رو تخته اومدم پایین برم تخت دیگه که بیدار شدم 

بی خیال دنیا تو فقط واسم بخند                                   اگه دنیا بد شد بی خیال بازم بخند 
منم خواب ديدم ديشب ميخوان زايمانم كنن منم ميگم الان ك وقتش نيست ميگن نه وقتشه شايد بچت نارس بياد اون ...

منم تو خواب دیدم تازه بچم لگد زده و تا الان حس نکرده بودم میگفتم این کوچیکه جای پاش رو شکمم می افتاد اندازه یه بند انگشت 

منم دیشب خواب دیدم ۷قلو زاییدم 

سلام یار خیلی وقت بود میگفتم این گنده لات سایت کجاس😑😑😑😑😑

حال ما خوب خراب است🖤«با من از منطق حرف نزنید من اسطوره زندگیم باب اسفنجیه💛»͢( ꯭ای꯭ ع꯭م ꯭ش꯭وخ꯭ ط꯭ب꯭ع ꯭د꯭پ꯭🙃꯭🖤꯭)  ❰یاد بگیر تو زندگیت به هیچکس اعتماد نکنی!اول خودت،دوم هیشکی(((:
تو اینترنت سرچ کن تعبیر خوابت میاد عزیزم

سرچ کردم والا یه جا نوشته کار یا فعالیت جدیدی رو شروع میکنی یه جا نوشته بدبختی و یه سختی که به اندازه سختیه زایمانه که وای خداکنه اینطور نباشه تحمل ندارم دیگه

چند جا هم نوشته پسر باشه اینطور دختر باشه اینطور 

که من اصلا نمیدونم چی بود 

سلام قربان سرم شلوغه یکم 😘

باشه عزیزم 

خم خسته نباشی❤💋

حال ما خوب خراب است🖤«با من از منطق حرف نزنید من اسطوره زندگیم باب اسفنجیه💛»͢( ꯭ای꯭ ع꯭م ꯭ش꯭وخ꯭ ط꯭ب꯭ع ꯭د꯭پ꯭🙃꯭🖤꯭)  ❰یاد بگیر تو زندگیت به هیچکس اعتماد نکنی!اول خودت،دوم هیشکی(((: