2777
2789
عنوان

بس کنین...

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 25 پست

اون آقا از طرف مردم کوردستان بلند شد رفت برنامه، جالبش این بود میگفت این لباس قشنگ یا خاص یا این مدلی چیه تنتون. خب من قبول دارم بهشون ب خورده وله این همه جنگ اعصاب نداره چیزیه که شده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قضیه چیه عاقااا

عزیزی که در این برنامه با «چوخه و رانک» و «کوله بال» که لباس کامل کُردی است حضور پیدا می‌کند، مجری در ابتدای شروع برنامه و پس از احوال‌پرسی از او می‌پرسد «این لباس چوپانی چیه تنتون»؟ که مهمان برنامه هم می گوید: این لباس در اصل یادگار زمان کاوه آهنگر و ضحاک مار به دوش و نماد آزادی از چنگال ظلم و ستم بیگانگان است که مجری هم با توصیف اینکه لباس خیلی زیبایی است می گوید من اسمش را نمی‌دانستم و فکر می‌کردم لباس نمدی مثل چادر است که چوپانان با خودشان می برند که از باد، بوران و برف آنها را مصون نگه دارد».

این گفت و گوی مجری برنامه شبکه ۲ و عزیزی است که این روزها برای دومین بار عده ای بخش هایی از آن را تقطیع کرده و بخش اول که مجری می گوید این لباس چوپانی چیه تنتون را به صورت گسترده در فضای مجازی بازنشر کرده و آن را توهین به لباس کردی قلمداد می کنند.

در ادامه این گفت و گو مجری از مهمان برنامه می پرسد که «به دلیل حضور در این برنامه این لباس را پوشیده اید که عزیزی می گوید من همه نمایشگاه ها، جشنواره های داخلی و خارجی و جلسات و آیین ها را با این لباس حضور پیدا می کنم و باعث افتخار من است».

هرروزپراازتاپیکهای که چاقهابیان،رژیمهابیان وقدبلندهابیان،

یامذهبی هابیان!

اینکه افراددوست دارن کسایکه ویژگی مشترک دارن مثل زبان بشناسن چه ضرری به شمامیرسونن؟

حالادونفربیان انگلیسی حرف بزنن به شماضررمیرسونن؟

ابنکه دوست دارن هموبشناسن به شماهیچ ربطی نداره

استارتر پیام‌هات رو تو این یکی تاپیک خوندم، امیدوارم یه وقتی در فضایی که ملتهب و هیجانی نباشه بتونیم در موردشون حرف بزنیم

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت‌هایی که برای خودت گذاشته‌ای احترام بگذارم نه به محدودیت‌هایی که می‌خواهی برای من بگذاری!
خدا لعنت کنه بدخواهان این مملکت را به خدا ایران اینترنشنال برای ما خیر نمیخواد که مزخرفاتش را با ...

قضیه ربط زیادی به بدخواهان این مملکت نداره، مساله واکنشهای هیجانی بیخودیه که هر چند وقت یکبار سر مسائل بی‌اهمیت تو هر گوشه این کشور برپا میشه. همین امروز یه فیلم چند ثانیه‌ای از یک شخصیت بی ‌اهمیت ساکن اون سردنیا پخش بشه که در اون مثلن بگه ازفلان ویژگی ایرانی‌ها خوشم نمیاد دوباره همین جنجالها برپا میشه و تا مدتها ایرانی‌های غیور استوری میذارن و تاپیک میزنن و شلوغش میکنند، یا همین جمله رو برای مسلمان‌ها بگن، راهپیمایی‌ها و عکس‌آتیش زدن ها و پروفایل گذاشتن‌ها شروع میشه. 

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت‌هایی که برای خودت گذاشته‌ای احترام بگذارم نه به محدودیت‌هایی که می‌خواهی برای من بگذاری!