گوگولی۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 257 عنوان بد ترین سوتی که تو مهمونی دادید😂😂 858 بازدید | 83 پست من خودم تو تولد پسر عمم.پسر عمم داشت از خودش سلفی میگرفت من جلو همه گفتم بده من از لاش بگیرممنظورم لابه لای بادکنکا بود😂😂😂😶 تعداد رای : 9 نظرسنجی تاحالا سوتی دادید بله 8 88% خیر 1 11% خواهشا همین الان که امضارو میبینی دعا کن منم حس مادر شدن و تجربه کنم🙏🏻🤱🏻 1399/10/30 | 13:56 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سوناجون عضویت: 1399/10/24 تعداد پست: 834 من تو تولد خودم قرار بود گیتار بزنم بخونم اینقدر استرس داشتمگیتار دستم بود گفتم گیتارم خونه جا گذاشتم
shayli_n عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 1166 خونه عموم بودیم بعد بحث ی مکان تفریحی شد بعد من با پسرعموم رفته بودیم با هم اونم گفت اره من فلان روز رفتم منم وسط جمع گفتم اره خیلیم حال داد😁
گوگولی۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 257 من تو تولد خودم قرار بود گیتار بزنم بخونم اینقدر استرس داشتم گیتار دستم بود گفتم گیتارم خونه جا گذا ... 🤣🤣🤣 خواهشا همین الان که امضارو میبینی دعا کن منم حس مادر شدن و تجربه کنم🙏🏻🤱🏻
گوگولی۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 257 خونه عموم بودیم بعد بحث ی مکان تفریحی شد بعد من با پسرعموم رفته بودیم با هم اونم گفت اره من فلان روز ... 🤦🏻♀️😂😂😂 خواهشا همین الان که امضارو میبینی دعا کن منم حس مادر شدن و تجربه کنم🙏🏻🤱🏻
گوگولی۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 257 بازم بگم سوتی زیاد دادم با گیتار و اواز خوندن آره بگو 😂 خواهشا همین الان که امضارو میبینی دعا کن منم حس مادر شدن و تجربه کنم🙏🏻🤱🏻
سوناجون عضویت: 1399/10/24 تعداد پست: 834 آره بگو 😂 یه بار قرار بود تو خونه بخونم برای استادم بفرستم به جایی که برای استادم بفرستم فرستادم برای کسی که نباید میفهمید آهنگ میخونم
گوگولی۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 257 یه بار دیگه هم تو مهمونی داشتم برا همه یه جریانی رو تعریف میکردم یهو همه چی یادم رفت مثل دیوونه ها همه بهم نگاه میکردن تا بقیشو بگم منم هیچی تو مخم نبود تا ۱ دیقه 🤦🏻♀️ خواهشا همین الان که امضارو میبینی دعا کن منم حس مادر شدن و تجربه کنم🙏🏻🤱🏻
گوگولی۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 257 یه بار قرار بود تو خونه بخونم برای استادم بفرستم به جایی که برای استادم بفرستم فرستادم برای کسی که ن ... بعد چیکارش کردی😶 خواهشا همین الان که امضارو میبینی دعا کن منم حس مادر شدن و تجربه کنم🙏🏻🤱🏻
سوناجون عضویت: 1399/10/24 تعداد پست: 834 بعد چیکارش کردی😶 نگاه کرد گفت الله اکبر هنوزه هنوزه من خونش نمی رم
دکمه_سر_آستین عضویت: 1399/09/27 تعداد پست: 3780 اومدم تو مهمونی خانوادگی از یکی خیلییی ریز عکس بگیرم بفرستم برا دوستام یهو فلش زد🙄😑 دیش دیری دیرین ماشالا😁💃
دکمه_سر_آستین عضویت: 1399/09/27 تعداد پست: 3780 یه بارم پیامای یکی اومدم فروارد کنم برای یکی دیگه برا خودش فرستادم تازه تهشم زده بودم ببین این زنیکه چی داره میگه بهم😶😂😂😂 دیش دیری دیرین ماشالا😁💃
گوگولی۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 257 یه بار دیگه هم تو مهمونی داشتم برا همه یه جریانی رو تعریف میکردم یهو همه چی یادم رفت مثل دیوونه ها ه ... رفتم تاپیکت صداتو گوش کردم صدات عاااااالیه😍😃😃😃چقدر آرامش داشت خواهشا همین الان که امضارو میبینی دعا کن منم حس مادر شدن و تجربه کنم🙏🏻🤱🏻