2777
2789
عنوان

بچه ها کی شوهرش بی عقله؟

246 بازدید | 16 پست

امروز با شوهرم بیرون بودیم گفتم برو دوتا بسته پفک بخر بیار دیدم نیومد خودمم رفتم تو مغازه ببینم چرا نمیاد و اینکه لواشکم بخرم

قشنگ دیدم یه بچه نمیدونم ایرانی بود افغانی بود لباساشم کهنه داشت به دست شوهرم نگاه میکرد خودشم یه دو تا نون برداشته بود

کوچیکم بود شاید 8-9 سال

شوهرمم نگاش کرد بی توجه حساب کرد گفت بریم

خودم از پول خودم براش خریدم و حالم از بی رحمی شوهرم بهم خورد

خوب کردی ❤

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرچی از دهنم درشد بهش گفتم 

واقعا بهم ریخت منو

شوهرم شکر خدا وضع مالیش خوبه اما حاضره ده تا کفش و...... بخره و نپوشه ولی زورش میاد کمک کنه خسیس نیس به رفیقاش فامیلا خانواده میده اما میگه من مسول بدبختی بقیه نیستم بمن چه

خیلی دلم گرفت گفتم منو برسون خونه نمیخوام ببینمت

شوهر من هزار بار بش گفتم افسردگی و استرس و اضطراب دارم ببرم دکتر . میگه دلم نمیخاد قرص بخوری. 

خاک تو سرش که دیدش اینه. بچه کوچیک شیرخوار دارم وگرنه خودم میرفتم. لعنت بهش

هرچی از دهنم درشد بهش گفتم  واقعا بهم ریخت منو شوهرم شکر خدا وضع مالیش خوبه اما حاضره ده تا ک ...

عزیزم اینکه شما ادم خیری هستی و کمک میکنی خیلی خوبه ولی دلیل نمیشه ب کسی ک کمک نمیکنع فحش و بد و بیراه بگی!

کار خوبتو خراب میکنی بدتر

خب اون اینطوریه

شما دوست داری تا حایی ک از دستت میاد کمک کن

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

شوهر من برعکسه با اینک پولدار نیستیم هرموقه بره شیر خشک بگیره یکیم مگیره برا بچه نوزادایی ک نیاز دارن.یا شغلش قصابی گوشت میبخشه اینو اون.پول میده ب نیازمندا کلن دوس دارم اخلاقشو همیشه دعا میکنم خدا انقد بهمون بده تا بتونیم ب خلیا کمک کنیم ن ب تعداد کمی

خودتم که در برخورد با اشتباه دیگران بی عقلی میکنی

شما وظیفه داری یاداوری کنی 

دیگه اینکه بهش بگی حالم ازت به هم میخوره .....مثل اینه که بچه رو کتک بزنی که خوراکی شو به دوستش بده ،شاید جلو شما بده ولی تنها باشه نمیده و کینه شما و اون بچه رو هم به دل میگیره

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.