ثمین222 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/26 تعداد پست: 1119 عنوان بچه ها خواهشا بیاین یه دکتز زنان از هر نظر خوب تو تهران معرفی کنید 159 بازدید | 10 پست من خودم الان 4 ماه اقدامم پیش دوتا دکتر مختلف هم رفتم راضی نبودم اونقدردوس دارم هم دکتر کاربلدی باشه هم همه چیز به وقتش حواسش باشه هم خوش برخورد باشه لحظه شماری میکنم تا بتونم بغلت بگیرم مامان و توی همین لحظه از ته دلم میخوام که هرکسی که دوس داره بتونه این حس تجربه کنه 1399/10/30 | 12:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
2hanim عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 51069 دکتر مژگان حجتی عالیه واقعا برای بارداری و زایمانم پیشش رفتم خیلی راضی بودم بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
ژله_بستنی_انار عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 4130 دکتر گیتا شارقی قهرمان عالیه دوتا بچه هامو پیشش رفتم تحت مراقبش بودم بچه هامم عمل سزارین برام انجام داده 🐻صعود به گروه نارنجییی🐻 تاپیک بامداد خمار.. تاریخ شروع کم کردن وزن (۱۳۹۹/۸/۱۰) که۹۵کیلوهستممم وزن این هفته ۸۴/۵۰۰ وزن هدف ۷۰کیلو قد۱۶۷🤹♀️
ثمین222 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/26 تعداد پست: 1119 دکتر مژگان حجتی عالیه واقعا برای بارداری و زایمانم پیشش رفتم خیلی راضی بودم کجا هست عزیزم؟ لحظه شماری میکنم تا بتونم بغلت بگیرم مامان و توی همین لحظه از ته دلم میخوام که هرکسی که دوس داره بتونه این حس تجربه کنه
ثمین222 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/26 تعداد پست: 1119 دکتر نادره بهتاش، مطبش تو سهرودیه شما خودتون پیششون رفتین؟ لحظه شماری میکنم تا بتونم بغلت بگیرم مامان و توی همین لحظه از ته دلم میخوام که هرکسی که دوس داره بتونه این حس تجربه کنه
ثمین222 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/26 تعداد پست: 1119 دکتر گیتا شارقی قهرمان عالیه دوتا بچه هامو پیشش رفتم تحت مراقبش بودم بچه هامم عمل سزارین برام انجام ... ایشون کجا؟ من فعلا برای بارداری میخوام برم لحظه شماری میکنم تا بتونم بغلت بگیرم مامان و توی همین لحظه از ته دلم میخوام که هرکسی که دوس داره بتونه این حس تجربه کنه
2hanim عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 51069 کجا هست عزیزم؟ یه مطب تو سید خندان داره یه دونه تو سعادت آباد بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
ژله_بستنی_انار عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 4130 ایشون کجا؟ من فعلا برای بارداری میخوام برم یه مطب جردن دارن . یکی سمت مسعودیه دارن .یکی پاکدشت دارن . 🐻صعود به گروه نارنجییی🐻 تاپیک بامداد خمار.. تاریخ شروع کم کردن وزن (۱۳۹۹/۸/۱۰) که۹۵کیلوهستممم وزن این هفته ۸۴/۵۰۰ وزن هدف ۷۰کیلو قد۱۶۷🤹♀️
saraaaaa996 عضویت: 1399/06/23 تعداد پست: 1190 ببین برو پیش دکتر مهدیان هم کارشون خیلی خوبه هم خیلی با حوصله و دلسوزنمن خواهرم تحت نظر ایشون بود برای بارداریش واقعا خانم دکتر خیلی خوبینخواستی از سایتشون میتونی آدرس و شمارشونم برداریhttp://drmahdian.com/متخصص-خوب-زنان-و-زایمان-در-تهران/