2777
2789

سلام

فردا تاریخ اعزام داداشم به سربازیه . از صبح که بیدار شدیم مامانم مدام گریه میکرد و خیلی برای داداشم ناراحت بود ، همچنین داداشم هم خیلی استرس و ترس انگار که از رفتن به سربازی داره . و کلا فضای خونمون خیلی غمگین شده بود . مجبور شدم که به نامزدم بگم که این شرایط پیش اومده . تا که بهش گفتم ، بیچاره مرخصی گرفت و اومد خونمون و اینقدر از خاطرات شیرین سربازی خودش برای مامانم و داداشم گفت که کلا فضای خونمون عوض شد . بعدش هم داداشم رو برد بیرون تا یکم تاب بخورند و باهاش صحبت کنه . وقتی که داداشم برگشت اینقدر خوشحال و سروحال شده بود که هممون تعجب کردیم . معلوم نیست که نامزدم با داداشم چه طور صحبت کرده بود که اینقدر روحیه اش خوب شد خداروشکر . هر چقدر که به نامزدم اصرار کردم که ناهار بمونه پیشمون ، گفت که باید برگرده سر کارش و گفت که فردا ساعت ۵ صبح خودش میاد دنبال داداشم که ببرش به محل اعزام و گفت که ما باهاش نریم اونجا بهتره، دلتنگیش کمتر میشه و همین خونه باهاش خداحافظی کنیم .

احساس میکنم که نامزدم مثل کوه کنارمه و میتونم موقع مشکلات بهش تکیه کنم و واقعا چه تکیه گاه خوبی دارم ، خدا حفظش کنه برای من .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااااای اسی نمیدونی چقدر خوشحال شدم دیدم یه تاپیک زدن که توش ناله و نارضایتی از همسر نیست😂😂😂

الهیییی به حق این وقت مقدس اذان که همیشه کنار هم باشید و ارزوهاتون خاطره شن💜💚❤

در حیرتم از این مردم پستاین طایفه ی زنده کش مرده پرست 

اولاشو نخوندم 😊ولی اخرشو خوندم همشو فهمیدم ایشالا همیشه اینطوری پیش هم باشین🙂

هر آنچه که هنگام عبادت خدا از او می طلبی باور داشته باش که آن را به دست آورده ای.باید طوری رفتار کنی که گویی آن را قبلا گرفته ای....
خیلی ممنون عزیزم ، نظر لطفتونه ، تشکر 🌹🌹🌹🌺⚘🌷

سلام فاطمه جون خوبی؟؟؟چه خبرا چن وقته نیستی. همه چی روبراهه عزیز؟

خدای عزیزم،میدونم حواست بهم هست،لطفا زندگی درخاک وسرزمینی روقسمت من کن که دراون آرامش داشته باشم،فقط به امید رهایی واون روز نفس میکشم...
سلام فاطمه جون خوبی؟؟؟چه خبرا چن وقته نیستی. همه چی روبراهه عزیز؟

سلام خواهر عزیزم ، واقعا ممنونم از شما که به یادم بودی . راستش مدتی اصلا فرصت نکردم که وارد سایت بشم . خواهر عزیز فکر کنم که دو یا سه تا تاپیک جدید توی این دو سه روزه مطرح کردم ، هر موقع که فرصت داشتین ممنونم میشم که نظرتون رو در موردشون لطف کنین . باز هم از شما ممنونم خواهر گلم .🌹🌹🌹

سلام خواهر عزیزم ، واقعا ممنونم از شما که به یادم بودی . راستش مدتی اصلا فرصت نکردم که وارد سایت بشم ...

سلام عزیزم، واهش میکنم عزیزم💞🌹فک کردم دیگ رفتی ماه عسلواینا😍 باشه گلم چشم

خدای عزیزم،میدونم حواست بهم هست،لطفا زندگی درخاک وسرزمینی روقسمت من کن که دراون آرامش داشته باشم،فقط به امید رهایی واون روز نفس میکشم...

سلام عزیزم عقد کردی؟ 

رفتی سر خونه زندگیت؟

کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋