2777
2789
عنوان

بچا...

53 بازدید | 9 پست

من لینک چالش ناشناسم رو گذاشتم که شما عقده هاتونو خالی کنید؟؟🚶🏿‍♂

واقعا تو نی نی سایت نمیتونید اینارو بگید میرید تو پیام ناشناسا این حرفارو میزنید؟🙂💔

بیشعور_نباش_خواهرم#  

...𝓣𝓱𝓲𝓼 𝓽𝓸𝓸 𝓼𝓱𝓪𝓵𝓵 𝓹𝓪𝓼𝓼                                                                                          🥺🤍                                                        تیکر تفلدمه🙂🌱                                                           

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من یبار گذاشتم همه حرفی شنیدم خاکبرسرشون کنن ک سرسوزنی شعورو ادب ندارن

هِم!دقیقا

...𝓣𝓱𝓲𝓼 𝓽𝓸𝓸 𝓼𝓱𝓪𝓵𝓵 𝓹𝓪𝓼𝓼                                                                                          🥺🤍                                                        تیکر تفلدمه🙂🌱                                                           
😂😂خب پس بخاطر چی ناشناسه  قرار بود کل و بلبل بشنوی که همینجا رک میگفتن دیگه

نکنه ط بودی:|

قسمت جوابات کلی خندیدم😂😂😂😂بازم بزار هرکی هرچی گفت بزار باجوابای خودت😆😂😂😂هروقت گزاشتی منم صدا ...

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز