2821
2789
عنوان

ترس پسرم

107 بازدید | 14 پست

سلام خانمها لطفا کمکم کنید پسرم ۶ سالشه از اول خیلی ترسو بود الان شدیدتر شده خونمون خیلی کوچیکه من تواشپزخونه باشم تنها تو اتاق نمیره هرجای خونه برم دنبالمه خسته شدم مشاورم دوسال پیش خیلی بردم فایده نداره

وابستست .

خواهرزادم اینطور بود بزرگ شد بهتر شد ولی تا پنجم ترس از این داشت مامانش ولش کنه😶

وابستگی شدید داشت الان کاملا فرق کرده و اینطور نیست

آمین شود هَر آنچه می پِنداری ..🌱💙

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تا دو سه سال دیگه همین جوری بزارید بمونه از هرجا که میترسه باهاش برید بعد که به 8 یا 9 سالش شد خیلی چکشی ببینید از چه چیزی خیلی میترسه به اجبار همون جا بزارید بمونه من خودمم اینجوری بودم با من اینکارو کردن درست شدم البته ترس من از تاریکی بود

درست میشه پسر من تا نه سالگی اینجوری بود از عروسکاش میترسید،بعدش خوب شد،ازش بپرس از چی میترسه،پسر من ...

اخه خیلی سخته دیگه تحمل ندارم تو اتاقتنها نره توی روز روشن

تا دو سه سال دیگه همین جوری بزارید بمونه از هرجا که میترسه باهاش برید بعد که به 8 یا 9 سالش شد خیلی ...

بخدا تحملم تموم شده همسناش تو خونه تنها میمونن این ی لحظه توی ی اتاق نمیره وسیله برداره شبها هم ک پیش خودمون میخوابه

بخدا تحملم تموم شده همسناش تو خونه تنها میمونن این ی لحظه توی ی اتاق نمیره وسیله برداره شبها هم ک پی ...

منم ایجوری بودم با من اینکارو کردن خوب شدم سعی نکنید ازین سن درستش کنید ممکنه اسیب ببینه

خودش میگه مامان منو ببر دکتر چرا اینقدر ترسوام

باید باهاش درمورد ترسش صحبت کنید اصلا مسخرش نکنید درکش کنید

من خودم از سایه خودم از چوب لباسی از کمدی که درش بسته بود میترسیدم

تا 9 سالگیم بقل مامان بابام میخوابیدم من الان دقیقا میدونم اون بچه چه حسی داره باید باهش کنار بیاید تا بزرگ بشه

خب اخه سال دیگه باید بره مدرسه تنها دستشویی نمیتونه بره از ترس

ایرادی نداره که من خودم از راهرو دست شویی مدرسه میترسیدم قبل از مدرسه تو خونه میرفتم دست شویی که یه دفعه تو مدرسه دستشوییم نگیره

خودش میگه مامان منو ببر دکتر چرا اینقدر ترسوام

روانشناس کودک ببرش نه مشاور بچه داره اذیت میشه 

البته الان میان بهت میگن ببرش دعانویس ولی شما گوش نکن چون به نفع بچه نیست

بزرگترین دشمن هرکس خودشه
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز