2777
2789
عنوان

خودت را به فنا نده...

1309 بازدید | 12 پست

میخوام شروع کنم به خوندن بعلاوه ی درس هام و روتین زبانم

شما چه کتابی میخونید چه کتابی دوست دارید بخونید 

تاپیک های مفید تگم کنید لطفا💛🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیا رو خوندی تا حالا

رمان هم این پی دی اف های ایرانی رو خوندم هم کتاب های چاپی خارجی مثل بابالنگ دراز و گتسبی بزرگ(great gatsby) و باغ مخفی و صد سال تنهایی و ماهی روی درخت اینا

کتاب های روانشناسی هم لطفا گوسفند نباشیم و بیشعوری و ته کلاس ردیف آخر صندلی آخر و اینا

بعضیارو اسماشونو حضور ذهن ندارم

@اوپرا  

سلام

ببخشید که تگتون کردم تاجایی که اطلاع دارم میدونم کتاب زیاد مطالعه میکنین ممنون میشم این دوستمون رو کمک کنین میخواد کتاب غیر درسی بخونه من تا جایی که تونستم کمک کردم ولی شما قطعا بیشتر مطالعه کردین

بازم ممنون🌹

• اعتماد به نفس و مهارتهای افزایش آن-عاطفه مبلیان، مهرنوش جلالی موفق ، دکتر امراله ابراهیمی- یازده هزار تومان
  • من کامل نیستم، ولی خوشبختم-آلیس دی دومار، آلیس لش کلی مترجم:فاطمه سادات موسوی- بیست و سه هزار تومان
  • نشر پیدایش عنوان مجموعه: غلبه بر مشکلات
  • زندگی برازنده من- اثر: :کارول .اس پیرسون/هیو.کی مار- مترجم: :کاوه نیری
  • ازدواج رنج مقدس  -اثری از: داریل شارپ- مترجم: سیمین موحد
  • ژرفای زن بودن  -اثری از: مورین مورداک - مترجم: سیمین موحد
  • یافتن معنا در نیمه دوم عمر - اثری از: جیمز هالیس- مترجم: سید مرتضی نظری
  • تنها راه پایداری زندگی زناشویی - اثری از: آدولف گوگنبال - مترجم: سیمین موحد
  • کشف حکمت اتفاقات  - اثری از: رابرت اچ . هوپک - مترجم: ساره سرگل زایی
  • انواع زنان  - اثری از: دکتر ژان شینودا بولن - مترجم: نیلوفر نواری
  • انواع مردان - اثری از: دکتر ژان شینودا بولن - مترجم: فرشید قهرمانی
  • خرد خاص و جذاب بودن برای زنان در نیمه دوم عمر - اثری از: ژان شینودا بولن- مترجم: حمید رطبی
  • جوجه اردک زشت درون (نیمه تاریک وجود) – دبی فورد- فرشید قهرمانی- انتشارات بینیاد فرهنگی زندگی
  • چگونه از خواسته‌های بر حق خود دفاع كنیم- قیمت: 120000 ریال-نویسنده: پل هاوك-مترجم: شهره نورصالحی
  • چگونه با آدم‌های «مشکل» برخورد کنیم-قیمت: 210000 ریال-نویسنده: آلن اوئل-مترجم: شهره نورصالحی
  • کتاب باز هم من-احساس ارزش به خود و تجربه‌ی هويت روان‌شناسی كهن‌الگويی انسان امروز-    نویسنده : ورنا كاستمترجم : تورج ‌رضا بنی‌ صدر
  • چگونه با افرادى كه مرا عصبانى مى‌كنند، كنار بیایم-قیمت: 75000 ریال-نویسنده: دكتر پل هاوك-مترجم: مریم سلطانیه
  • چگونه به جایگاه مطلوبمان برسیم-قیمت: 140000 ریال-نویسنده: کریستین گادفری-مترجم: دکتر سارا طاهر             
  • زنان و غلبه بر فكر و خیال (دو جلدی)-قیمت: 20هزار تومان-نویسنده: سوزان نولن هوكسیما- مترجم: شقایق قندهاری
  • زندگی نزیسته ات را زندگی کن- نویسنده رابرت الکس جانسون  -61 هزارتومان
  • چگونه خود با عظمتی بسازیم- دبی فورد-43000 تومان
  • سفر زندگی-جیمز هالیس-40 هزار تومان
  • خرد خاص و جذاب بودن برای زنان در نیمه دوم عمر- دکتر ژان شینودا بولن-حمید رطبی -68000 تومان
  • چهار قدرت مهم زنان- نویسنده : کارول اس. پیرسون-  ترجمه : ساره سرگلزایی-105 هزار تومان
  • ۲۱ کار مهم بعد از سی سالگی...- نویسنده : جیمز هالیس           ترجمه : مرضیه مروتی -49000 تومان
  • شکاف اعتماد  به نفس،اثر راس هريس نشر سايه سخن
  • در باب اعتماد به نفس ، الن دو باتن

سایت از صدا پر است و از حرف خالی