2777
2789
عنوان

دختر من بازم قندش افت میکنه؟

86 بازدید | 9 پست

سلام مامانا دختر من وقتی بدنیا اومد ۲۳۰۰بود وزنش،گفتن باید هر دوساعت خودت بیدارش کنی تا قندش افت نکنه،الان ۴۶روزشه،بازم باید بیدارش کنم؟بازم قندش میفته اگ بیشتر از دوساعت شیر نخوره؟الانم ساعت کوک میکنم ولی قبل ساعت گریه میکنه و بیدار میشه،دیشب ۴ساعت خوابید و بعد گریه کرد و بیدار شد.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه دیگه ، در طول روز خودش گشنش میشه بیدار میشه ولی شب ها چون وزنش کمه حد اقل یک بار بیدار شو شیرش بد ...

شبا ساعت ۱۲شیرخشکشو که خورد میخوابه تا ۲،۲گریه میکنه یعنی خودش هر دو ساعت یه بار گریه میکنه و شاید بعضی شبا هر نیم ساعت بیدار بشه،ولی بعضی شبا این طوری میکنه مثلا ۳ساعت یبار بیدار میشه

دستگاه قند خون میتونی بگیری نوار قندش هم روشه مرتب چکش کن خیالت راحت میشه شاید قندش زیاد نیاد پایین ...

چی میگی شما ؟؟؟؟ حالت خوبه ؟؟؟🤣🤣

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 
2790
2778
2791
2779
2792