2777
2789

من با کسی کہ دوستش دارم دعوامون شد و قھریم، دعوا تقصیر من بودہ بیستر ، ولی اون ھم حرفای بدی زد و کلا بلاکم کرد،من چون دروغ گفت بھش گفتم برو با عشقت، تو دعوا گفت آرہ کسی تو زندگیمہ و عشقمہ و زندگیمہ  و من خائنم و برو ، 

من ھمیشہ پیسقدم میشدم ولی این بار پیشقدم نمیشم چون ھر بار سریع تو دعوا بلاک میکنہ، کم محلی کنم جواب میدہ؟؟ من خیلی بھش خوبی کردم ولی اون نمک نشناسہ، میخوام بسوزہ

برو دنبال زندگیت سعی کن واسه خودت زندگی کنی تا آدم مناسب وارد زندگی بشه 

این خیلی تابلوعه که نمیخوادت 

خوبیم اشتباه کردی بهش کردی آدم تو دوران دوستی منتظر میمونه طرفش محبتشو جلب کنه نه برعکس که 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو دنبال زندگیت سعی کن واسه خودت زندگی کنی تا آدم مناسب وارد زندگی بشه  این خیلی تابلوعه که ن ...

خودم میدونم منو نمیخواد، شما ھم لازم نیست زخم زبون بزنی، من خودم بہ اندازہ ی کافی داغون ھستم، خوش بہ حال شما کہ میخان شما رو

خودم میدونم منو نمیخواد، شما ھم لازم نیست زخم زبون بزنی، من خودم بہ اندازہ ی کافی داغون ھستم، خوش بہ ...

منم مثل توام ، ناراحت نباش به منم خیلی گفتن نمیخوادت و همین باعث شد رابطمو به گند بکشم چون هی تو گوشم خونده شده بود که نمیخوادت ، صبر کن ببین خودش چیکار میکنه تو‌دیگه کاری نکن همینکاری که من دارم میکنم