2777
2789
عنوان

دعوا سر ارثیه

92 بازدید | 4 پست

خواهر و برادرام بعد از مرگ پدر و مادرمون به منو بچه هام ظلم کردن همه وسایلای خوب مادرمو برداشتن به من هیچی ندادن الانم گفتم خونه مادرمونو به قیمت روز به من بفروشید مستاجرم راحت بشم با اینکه وضع مالیشون عالیه گفتن به تو نمیفروشیم بمون تا جونت در بیاد منم باطن واقعیشونو ندیده بودم مخصوصا خواهرام که به خیانت کردن با برادرام همدست شدن خیلی افسرده شدم به خاطر نامهربونیشون چه دنیای بدی شده

نمیدونم در کل این همه بهشون خوبی کردم مادر مریضمو من بیشتر کاراشو میکردم با اینکه نیازی به پول ارثشون ندارن ولی طمعشون زیاده نمیخوان خواهرشون از مستاجری نجات پیدا کنه الان خرید خونه پدری برام مهم نیست اخلاقشون عوض شده و خود واقعیشونو نشون دادن برام تحملش سخته چی بگم انگار تو دنیا جز خدا هیشکی دلش واسه آدم نمیسوزه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

دیگه کل عالمو خاتم میدونن ارث خط قرمزه ادما و  روابطشون

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوند. زمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 

طبق قانون اول باید به شما بفروشن اگه شما نخواستی میتونن به بقیه بفروشن. حق شفعه میگن .. ولی بزار به غریبه بفروشن ... به تو بفروشن تا آخر عمر سرت منت میزارن طعنه کنایه مدعی میشن دوباره