2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاین 😭😭😭

105 بازدید | 11 پست

بچه ها من خیلی به سر و وضع شوهرم میرسم همیشه لباساش اتو داشته باشن دیشب کت شوهرمو شستم چون از سفر برگشته بودیم یکم کثیف شده بود شوهرم همش گفت من مگه نگفتم نشور و.... جای اینکه بگه دستت درد نکنه شستی منم گفتم هودی بپوش همش غور زد از طرفی ام مادرشوهرم همش به من می‌گفت چرا کفشش کثیفه چرا کتش تمیز نیست چرا اتو لباسش رفته دلم خیلی گرفته هر روز من یه بدبختی دارم 😭😭😭

چه شوهر قدر نشناسی

خدا یا شکرت من رو یه رنگین کمانی آفریدی 💕💞🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈❤❤❤❤👑

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه به مادرش چه ربطی داره رو دادی دیگه ..‌دلیل ناراحتی شوهرت و نفهمیدی  شاید بنظرش کثیف نبوده دیگه مردا اخه به مصرف اب و ...حساسیت دارن 

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...

خوبی که زیاد بشه همین میشه با خانما مشکلمون همین اعتدال نداریم 

چرا از اقات نمی پرسی این لباس برات بشورم یا نه؟ 

به حرفای مادر شو گوش نده جواهرم باشیباز در نظر مادر شو ادمی هستی که پسرش از شما بالاتره 

به خودت بیشتر ارزش بده

بيخيال بابا. اينا اصلا ارزش غصه خوردن نداره، شاد باش و از زندگيت لذت ببر... شوهرت وقتي اونجوري راحت تره بذار مادرشوهرت هرچي دلش خواست بگه... تازه ميتوني با اروم صحبت كردن شوهرتم متقاعد كني تو هر كاري ميكني بخاطر اون ميكني عزيزم

شمايي كه داري امضامو ميخوني:🌺 ميشه براي شادي روح پدرم يه صلوات بفرستين؟؟؟ ممنون🌹❤️
چه مشکل بزرگی اسی🥴 خب میگه نشور نشور خوشبحالت که به خطر همچین موضوعی دلت گرفته 

😂😂😂😂دقيقا

شمايي كه داري امضامو ميخوني:🌺 ميشه براي شادي روح پدرم يه صلوات بفرستين؟؟؟ ممنون🌹❤️
آخه از وقتی مسافرت رفتیم همش مادرشوهرم به من تیکه میندازه شوهرمم همه تقصیرارو گردن من میندازه جای ما ...

اووووف ولشون كن بابا اهميت نده عوضش همش بخودت برس بذار مادرشوهرت بيشتر بسوزه حتما واكنش نشون ميدي اونم نقطه ضعفت اومده دستش يه اذيتت ميكنه