2789
عنوان

تعیین جنسیت

339 بازدید | 24 پست

سلام دوستان کسی بین شماهست که به پیجهایی توی اینستا مراجعه کرده وپول واریز کرده باشه بعدبهش جنسیت روبگن.من پیچ رو توی اینستا پیداکردم ۳۰تومن واریز کردم ازروی عددبتا بهم جنسیت روگفت البته درصدمیده خیلیادایرکت دادن که براشون درست گفته.حالا میخوام بدونم راسته؟؟؟؟کسی هست که براش درست گفته باشه.البته به غیر ازعددبتا چندتا دیگه سوال میپرسه.

عدد بتا معمولا درسته ولی پول دادنت اشتباه بود عزیزم گوگل میکردی جواب بود تو اینترنت

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

و منم بالاخره دختر دار شدم خدابا بچه هامو به خودت سپردم هر ۳ تاشونو❤️🌸

بتات چنده مگه؟ چند روز بعد پریودی

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بتاتون چند بود؟چند روز بعد موعد؟

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
بتام دقیق روز موعد پریودیم ۲۲۹۷۶بود.

ماشالله هزارماشالله یاعلی احتمالا ۴یا۵قلوئه

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
نه سونورفتم دوقلونیست.امروز ۱۲هفته هستم.عددبالاست امکان داره پسر باشه؟؟

بتای بالارو میگن دختره ... احتمالی بهت نگفت چیه؟