2821
2789
عنوان

تخمک نابالغ

2706 بازدید | 15 پست

لطفا اگ میدونید جواب بدید.

از من ۱۶تا تخمک گرفتن

برای میکرو

گفتن ۱۰تاش نابالغه

امروز پرسیدیم گفتن از اون ده تا دوتاش بالغ شده

یعنی چی؟

اون شش تا چی شش تاش بالغه یعنی

خدا هست🌱

شش تاش که خوب بوده حتما نابالغ بوده.ازاون ده تام دوتا دیکه اوکی شده.دوباره بزنگ اگه میخای مطمئن شی.استرسا دورکن بااسترس نتیجه نمیگیریااا

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سایز تخمک هاتو بپرس چنده سایز بالا 18 خوبه.

وقتی تخمک با اسپرم لقاح میشه تو محیط ازمایشگاه رشد میکنه .منظورشون از بالغ شدن رشد کردن و تکثیر سلولی هست.ِاز اونجایی که بیشتر از 4 تا جنین انتقال نمیدن شما همون چهارتا که از اول بالغ بودن انتثال بده .

چون من خودم تخمک نابالغ با سایز 14 ازم گرفتن جنین کردن انتقال دادن ولی هیچکدوم نگرفت.

شما فقط همون های که از اول بالغ بودن رو بگو برات انتقال بدن که ایشالا بگیره

شش تاش که خوب بوده حتما نابالغ بوده.ازاون ده تام دوتا دیکه اوکی شده.دوباره بزنگ اگه میخای مطمئن شی.ا ...

نتیجه میگیرم ایا.اخه از اون شش تا اصن حرف نزدن گفتن دوتا بالغ شده

خدا هست🌱

اول زنگ بزن بگو چندتا جنین دارم؟

بگو جنین هام چند سلولی هستن؟

جنین ها 6 سلول به بالا معلولا هستن.

شما جنین های که 8 سلولی به بالا هستن انتخاب کن برای انتقال جنین.جنینت 8 سلولی 9 سلولی هست یا دیگه خیلی رشد کرد باشه اصطلاحا بهش جنین پلاست هم میگن که اون عالی هست .

اول زنگ بزن بگو چندتا جنین دارم؟ بگو جنین هام چند سلولی هستن؟ جنین ها 6 سلول به بالا معلولا هستن. ...

تازه دیروز پانکچر کردم میگه فردا زنگ بزن بپرس چندتا جنین داری.میگه ۱۹تا گرفتیم ۸تابالغ بوده دوتا هم بالغ شده.۹تامونده ک اوناهم باز تومحیط ازمایشگاه بمونه بالغ بشه.من اصن سردرنمیارم.این وضعیت خوبه ایا؟؟

خدا هست🌱
تازه دیروز پانکچر کردم میگه فردا زنگ بزن بپرس چندتا جنین داری.میگه ۱۹تا گرفتیم ۸تابالغ بوده دوتا هم ...

اول دارن تخمک رشد میدن بعد میخوان لقاح انجام بدن.

خب پس 

اینکه خیلی خوبه قشنگ ده دوازتا جنین راحت داری .

خیالت راحت خیلی خوبه .

برات دعا انشالله که انتقال جنین انجام بدی .نینی نازتو باردار بشی بیای تاپیک بارداریتو بزنی الهی امین