2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سعی میکنم. همینم دیدم ذوق مرگم ولی بازم میترسم کاش بره بالا بتام من خیلی زحمت کشیدم  دیگه تحمل ...

اصلا نترس فقط به مثبت بودن فکر کن  حتما مثبت میشه 

منم ۳سال و نیم اقدام بودم شوهرم مشکل داشت ولی حتی بدون درمان درکمال ناباوری الان باردارم چون این ماه بشدت امیدوار به لطف خدا بودم

زندگی، درصدف خویش گهر ساختن است.
خداروشکر. چ حس خوبیه معجزه خدا رو ببینی

عزیزم من تاپیکای ۹۸شما رو میخوندم ...کجا ivfکردی بلاخره ..کلینیک دکتر رستمی ؟؟هزینه هاش چند شداگر امکان داره منو راهنمایی کن ...ان شاا..به حق بزرگی وعزت خدا که انتقالت مثبت میشه وبارداری موفقی پیش روت هست

خدای خوبم،من به رحمتت ایمان دارم...خدایا من خیلی وقته منتظرم...دارم کم میارم 😔
عزیزم من تاپیکای ۹۸شما رو میخوندم ...کجا ivfکردی بلاخره ..کلینیک دکتر رستمی ؟؟هزینه هاش چند شداگر ام ...

اره دکتر گویا مددی ولی تمام. کاراشو مرکز رستمی انجام داد پانکچر و انتقال. من سال 97 جواب نگرفتم

4 تومن داروهام شد. 6 تومن تخمک. کشی 2 تومن انتقال حدود 1 تومن هم آزمایش و سونو. و.... 

امسال رفتم تهران مرکز مام پیش دکتر رضا نصر. اینجام هزینه ها همین حدود بود فقط انتقال 3 تومن. بتام پایبنه

اره دکتر گویا مددی ولی تمام. کاراشو مرکز رستمی انجام داد پانکچر و انتقال. من سال 97 جواب نگرفتم 4 ت ...

ممنون که پاسخ دادی..

درضمن از رحمت خدا ناامید نباش توکل کن به خدا ان شاا..که دلت شاد میشه عزیزم

خدای خوبم،من به رحمتت ایمان دارم...خدایا من خیلی وقته منتظرم...دارم کم میارم 😔