2777
2789
چرا مگه چیشده

طلا خریدم گرمی یک و صد و پنجاه و سه 

نسبتا زیادم خریدیم

بهای خاک شد☹

خواستیم خونه بخریم فعلا نمیشد گفتیم تو تورم ارزش پول نره نمیدونستیم ارزش طلا میره🥴

باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷

اه چقدر شانس من داغانه آخه درست وقتی ارزون شد که من بیست روز دیگه پول میاد دستم 

تا اون موقع هم که دوباره گرون میشه  

تیکر در دست ساخت😌😌😌💖به زودی در این مکان یه تیکر خوشرنگ دیده میشه 💖خدایا خودت منو دریاب🙏🙏🙏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام خانمی دیگه خریدی ولش کن تو خط قیمتش نرو خودتو ناراحت نکن صبر میخاد بالا میره 

باشه سعی میکنم بیخیالش شم

هر چی خدا بخواد

ممنون☘

باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷
از بس ترسوندنمون که گرون میشه میره رو دو تومن👊

اره... منم تمام پس اندازمو خریدم 

حالا خداکنه چیزای دیگه هم ارزون بشه اما وقتی بازار میری میبینی هیچ‌ تغییری نکرده قیمت اجناس بلکه بالاترم رفته

امروز بادمجون کیلویی ۱۰ تومن بود 

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...

لطفا اگه میخواین طلا بخرین بعنوان سرمایه بلند مدت بهش نگاه کنین نه اینکه امروز بخرین و فردا بفروشین ...

من میخام قسطی بگیرم ۵ساله 

بنظرتون تا ۵سال خوبه برا رشدش؟

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
چه خوب مگه طلای قسطی ام داریم؟

ن کلا نداریم این طلافروش خانوادگی مامانبزرگمه از ۳۰سال پیش🤭 بعد ب ما قسطی گفته میدم با چک 

منم‌گفتم برم بگیرم بهتر ازین ی قرون‌دوزار نقدی ک‌توی کارت میمونه

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
اره... منم تمام پس اندازمو خریدم  حالا خداکنه چیزای دیگه هم ارزون بشه اما وقتی بازار میری میبی ...

خونه خواهر خونه هیچ پایین نمیاد که خب بالاترم میره

من میخام قسطی بگیرم ۵ساله  بنظرتون تا ۵سال خوبه برا رشدش؟

یعنی قسطی بخرین فروشنده سود براتون حساب نمیکنه؟ 

من از ۵ سال آینده خبر ندارم طلا همیشه یه سرمایه س ولی شما باید ببینی چقدر میخوای سود بدی

《می گویند :عشق خدآ به همه یکسان است ولی من میگویم مرا بیشتر از همه دوست دارد واگرنه به همه یکی مثل تو میداد》    
یعنی قسطی بخرین فروشنده سود براتون حساب نمیکنه؟  من از ۵ سال آینده خبر ندارم طلا همیشه یه سرما ...

ن دیگ باقیمت همون روز حساب میکنه و فقط چک‌ضمانت میگیره برا پرداخت مثلا اقساط یک‌تومنی هربرج

ن دیگ باقیمت همون روز حساب میکنه و فقط چک‌ضمانت میگیره برا پرداخت مثلا اقساط یک‌تومنی هربرج

مثلا شما امروز میری ۵۰ تومن طلا میخری دیگه هیچ مبلغی اضافه نمیشه بهش و تا ۵ سال مثلا ماهی یه تومن میدی؟ 

《می گویند :عشق خدآ به همه یکسان است ولی من میگویم مرا بیشتر از همه دوست دارد واگرنه به همه یکی مثل تو میداد》