2777
2789
عنوان

نظرتون چیه؟

117 بازدید | 15 پست

به نظر شما پسری که در عین اینکه بسیااار آدم محترم و مودبیه هی تمایل نشون بده به مفرد حرف زدن یعنی مثلا به جای شما تو بگه یا فعل های مفرد منظوری میتونه داشته باشه؟ البته مدتهاست که اینطوره.حسم شدید میگه منظور داره اما نمیتونم اعتماد کنم به حسم

یه نیمچه پزشک🙌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا پروعه یا براش عادیه 

من ی نفرو میشناسم تو فامیلمون با همه دخترارو با اسم صدا میکنه و ی چیز عجیبیه از نظر من باتوجه ب شناختی ک ازش دارم

هیچ حسیم ب اون  دخترا نداره جدیدا خم میخواد ازدواج کنه

ب حست اعتماد نکن 

یا پروعه یا براش عادیه  من ی نفرو میشناسم تو فامیلمون با همه دخترارو با اسم صدا میکنه و ی چیز ...

اینکه وقتی یه چیزی میگم زود میگه منم اونجوریم چی

اخه اونجوری ادمی نیست به نظرم که با همه مفرد شه البته نمیدونم 

یه نیمچه پزشک🙌
اینکه وقتی یه چیزی میگم زود میگه منم اونجوریم چی اخه اونجوری ادمی نیست به نظرم که با همه مفرد شه ال ...

اسی تا نیومده خاستگاریت ن ب اون ن ب حست اعتماد نکن اینو درباره همه پسرا میگم 

شاید جو گیره ک میگ اره منم همونطوریم

اسی تا نیومده خاستگاریت ن ب اون ن ب حست اعتماد نکن اینو درباره همه پسرا میگم  شاید جو گیره ک م ...

اره درست میگی باید زمان بدم ببینم چی میشه

ولی مطمعنم اونجور پسری نیست.خیلی محترمه.همینش برام عجیبه

یه نیمچه پزشک🙌
اره درست میگی باید زمان بدم ببینم چی میشه ولی مطمعنم اونجور پسری نیست.خیلی محترمه.همینش برام عجیبه

من از این مدلا تو مجردیم زیاد دیدم زیادم حسای این مدلی داشتم ولی هیج کدومشون نیومد😂یاد حبیب میافتم ب خودم فکر میکنم😂

من از این مدلا تو مجردیم زیاد دیدم زیادم حسای این مدلی داشتم ولی هیج کدومشون نیومد😂یاد حبیب میافتم ...

حبیب کیه خرگوش باهوش؟😂

خب اخه حس آدما که دروغ نمیگه😢

یه نیمچه پزشک🙌
حبیب کیه خرگوش باهوش؟😂 خب اخه حس آدما که دروغ نمیگه😢

حس منکه بارها دروغ گفت🤣🤣میدونی ب یه چیزی زیادی فکر کنی بهت تلقین میشه یه هفته هر دقه فک کن دکتری اگ باورت نشد ک دکتری 

حبیب دیگ سریال لیسانسه ها همش عاشق میشد