2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

79 بازدید | 9 پست

خانما کسی تعبیر خواب گربه سیاه میدونه 

چند شب پیش خواب دیدم یه گربه هی از بالا پشتبوم میاد خونه مون و خیلی منو دوست داره و همش میخواد بیاد پیشم خودش لوس کنه ولی من به شدت از گربه جماعت میترسم و همش در حال ترس بودم

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تعبیر خواب گربه دزده

شاید یکی می خواد دلتو بدزده 😉👍🏻

مثل دریا باش آشغالارو‌پس بزن🌊.                                           آهاااااای نی نی یار منو از ترکیدن نترسووووون😈😈😈😈😈منواز دوباره ترکیدن بترسووون🤕🤕🤕🤕.  ولی نی‌نی یار جان تورو خدا دیگه نترکون از بس التماس داداشمو کردم خسته شدم🤕🤕🤕.                                                                                                 حرف هایی که میزنین نشونه ی شخصیت شماس و من جواب بی ادبا و بی شخصیتارو  نمیدم یا شایدم بگم باشه تو راست میگی😊.                                                                                   توی صفحه سوم این تاپیک طریقه گذاشتن عکس لینکی با اسکرین هست اگه به دردتون خورد واسه منم یه صلوات بفرستین

سلام انشالا تعبیرش خیر باشه گربه تعبیرش به بیماری هست وچون سیاه بوده مواظب خودت باش صدقه فراموش نشه جانان فکرتو درگیرش نکن میگذره 🌹🌹🌹

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
سلام انشالا تعبیرش خیر باشه گربه تعبیرش به بیماری هست وچون سیاه بوده مواظب خودت باش صدقه فراموش نشه ...

😭😭

اره منم زدم بیماری بود هی فکرم در گیرش بود اون موقع به اب خوندم صدقه دادم ولی یه هفته بعد رفتم ان تی گفتن نی نی ت مشکل داره الان باید دو سه هفته دیگه امینو بدم 

از اون موقع فکرررررررم درگیر بود 

😭😭 اره منم زدم بیماری بود هی فکرم در گیرش بود اون موقع به اب خوندم صدقه دادم ولی یه هفته بعد رفتم ...

یادت نیست گربه چی شد تو خواب ؟؟

یادت نیست گربه چی شد تو خواب ؟؟

نه زیاد یهو بلند شدم ولی همش تو فکر این بودم از خونه م بیرونش کنم تا جایی که چند بار از در بیرونش کردم ولی باز پشت در بود یه جوری از بالا پشت بوم راه پیدا کرده بود مثلا میومد تو کمد دیواری مون منو نگاه میکرد و یه بارم خواب بودم اومده بود تو بغلم هی خودش بهم میمالید لوس میشد که از خواب بیدار شدم میخواستم از ترس سکته کنم  تو بغلم بود پرتش کردم اونور 

بعدش از خواب کلا بیدار شدم

نه زیاد یهو بلند شدم ولی همش تو فکر این بودم از خونه م بیرونش کنم تا جایی که چند بار از در بیرونش کر ...

به امید خدا مشکلتون حل میشه ممکنه یکم درگیر باشین ولی حل میشه دلتو بده به خدا خودش درستش میکنه نگران نباش 🙏🙏🙏🌹🌹

به امید خدا مشکلتون حل میشه ممکنه یکم درگیر باشین ولی حل میشه دلتو بده به خدا خودش درستش میکنه نگران ...

خیلی ممنونم گلم انشالله مشکلم حل بشه دعا گوت هستم