2777
2789
عنوان

قیمت ماشین

120 بازدید | 14 پست

سلام کسی هست ک برا ماشین سایپا ثبت نام کرده باشه و اسمش دراومده باشه و یک ساله تحویل بختم بدن بهش

ب نظرتون دلار کشیده پایین قیمت کارخونه محصولات سایپا هم میاد پایین؟

امکان نداره این همه بازی فقط به خاطر گرون کردن قیمت کارخونه ماشینا بوده

ینی دلار رو اوردن پایین تا قیمت محصولات بر ه بالا 

مگه میشه لوازم خانگی هر کدوم دو تا سه میلیون ارزون شدن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ینی دلار رو اوردن پایین تا قیمت محصولات بر ه بالا  مگه میشه لوازم خانگی هر کدوم دو تا سه میلیو ...

نه منظورم این نیست دلار رو بردن بالا قیمت کارخونه ماشین رو گرون کردن الان ارزون شده دلار ولی قیمت کارخونه اجناس ارزون نمیشه منظورم این بود

آقا هستم
نه منظورم این نیست دلار رو بردن بالا قیمت کارخونه ماشین رو گرون کردن الان ارزون شده دلار ولی قیمت کا ...

ینی کارخونشون ارزون نمیشه اخه الان تو سایت خوندم قیم تا با نرخ تورم بالا پایین میشه 

ینی کارخونشون ارزون نمیشه اخه الان تو سایت خوندم قیم تا با نرخ تورم بالا پایین میشه 

قیمت کارخونه خیر قیمت دلال های بازار تغییر میکنه چون نمیخوان بیشتر از این ضرر کنن

آقا هستم
[QUOTE=173372899]بالا نمیره ثابت میمونه[/Qخو منم میگم مگه میشه قیمت کارخونه بر ه بالا ولی تورم و دلا ...

برای مدت کمی این طوری میمونه دوباره گرون میشه نزدیک ۲۲بهمنه و اینکه ۶ماه دیگه انتخابات هست باید مردم رو راضی نگه دارن دوباره گرون میشه و شرایط بدتر

آقا هستم
برای مدت کمی این طوری میمونه دوباره گرون میشه نزدیک ۲۲بهمنه و اینکه ۶ماه دیگه انتخابات هست باید مردم ...

چ میدونم خدا بزرگه باز خوبه 6 ماه هم ثابت بمونه 

ولی همه میگن دلار میاد پایین ایطور نمی مونه 

چ میدونم خدا بزرگه باز خوبه 6 ماه هم ثابت بمونه  ولی همه میگن دلار میاد پایین ایطور نمی مونه&n ...

من نظرم اینه که باید پول نقد نگه نداشت ماشین خرید زمین خرید خونه خرید حتی قسطی چون شرایط بدتر میشه

آقا هستم
من نظرم اینه که باید پول نقد نگه نداشت ماشین خرید زمین خرید خونه خرید حتی قسطی چون شرایط بدتر میشه

ما ثبت نام کردیم قرعه کشی  دراومد یم پول اولیه رو ریختیم 

ولی همش ب فکر باقی پولم.