2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستت‌ تپله؟

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

موهاش مرتب بود؟

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌

ببخشید بربری به افغانی ها و کسایی ک شبیهه ژاپنی ها و چینی ها هستن میگن

عضو گروه نارنجی🤭قد160 وزن67وزن هدف 52💪تاریخ شروع(1/10/99💪 خب الان73 کیلو شدم و لاغرم نکردم هیچ چاقم کردم😐🏃‍♀️اگ میشه کمکم کنید مرسی اهه                                     با اجازتون تیکرم الکیه🤭🤭🤭🤪                                         فقط غییر ممکن غییر ممکنه شک نکن ک میتونی💪                                                                             خدایا هرچ مشکلاتم بزرگ باشند تو از آنها بزرگتری❤️من بی صبرانه منتظر معجزه های تو هستم❤️  ❤️          تا اینجا اومدی یه صلوات از ته دلت   واسه امام زمان و     عاقبت بخیری من و خودت بفرست🌹🌹

حالت چشای دوستت کشیده بود برای همین گفته

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤