2821
2789
عنوان

جاداره بگم

157 بازدید | 29 پست

هیچکس انقد بیکار نیس بیاد غیبت کسیو کنه یا دغدغه فکریش خانواده شوهر باشه من دوسندارم تعریف کنم اما گاهی انقد ادمو عذاب میدن هیچ دوست و همرازیم نداری مجبورس بیای اینجا تعریف کنی یکم دلت اروم بگیره من ب شخصه انقد ازشون کشیدم ک تو 23سالگی ی مدت تیک گرفته بودم ی مدتم پرش پلک خلاصه هنوز گیر ادم و خانواده بد نیفتادین عمق فاجعه رو بفهمید.... نمونش اینه میرم خونشون میگه اخ چقد پسرم کم توقعه درصورتی ک مادر من پول ساخت خونم و اینام داده ک هنوز نیمه کارس با اینکه وظیفشم نبوده... یا گوسفندی ک برای عروسی سربریدن رو گذاشت تو یخجالش خورد خداوکیل من یه نخ مو از این گوسفند گیرم نیومد و انقد چشم دل سیرم ک پشیزی نی برام یا وسیله ای بخرم در حد 100هزار تومن میگه اخی بچه بدختم چن روز باید زجر بکشه اینا برای تو بخره؟ میدونی زخم زبون چیه؟ میدونی دل شکستن چیه؟ یه سریا انقد بدی دیدن خانواده شوهر واقعا حکم عزراییلو داره اما در نهایت میگم خدایا هرکی هرچی برای زندگی دیگری خاست چ خوب چ بد توهم برای زندگیش بخا

چش عسلی تو دل برو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی اذیتت کردع ؟اینجا؟

نه اصلا من اکثرا خاموشم اما یه سریا میان درد دل واقعا مسیو ندارن خودشونو خالی کنن یه سریام کاسه داغ تر اش میشن ک چرا بد خانواده شوهر رومیگی... عزیز من اگه شما مشکلی داری خب نخون یا بیخیال بگذر بزار بنده خدا اروم بگسره دلش تو مجازیم ولش نمیکنن

چش عسلی تو دل برو

واقعا راسته که میگن اگه بخوای قضاوت کنی اول کفشامو بپوش و چند قدمی راه برو عزیزم نزدیکترین فرد زندگیت وقتی نتونه درکت کنه از دوستایه مجازی چه انتظاری داری بیخیال حرف این و اون حرف دلتو بگو هر کسی یه جور برداشت داره اینجا تینش خوبه هرکسی یه نظر پیشنهاد راه حلی میده و مشکلا حل میشن

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود
نه اصلا من اکثرا خاموشم اما یه سریا میان درد دل واقعا مسیو ندارن خودشونو خالی کنن یه سریام کاسه داغ ...

موافقم بلع اینجا کلا جوش ی جوریعذک یاد نمیگیذن جایی ک دوست ندارن نباشن 

وقتی از کسی خوشت نمیاد راحبش نگو انتقاد نکن کار اسونیع

اخع خیلی پر بودی پرسیدم

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

واقعا راسته که میگن اگه بخوای قضاوت کنی اول کفشامو بپوش و چند قدمی راه برو عزیزم نزدیکترین فرد زندگی ...

منذهیجوقت این جیزای پیش پا افتاده رو نمیگم شاید دلم اروم شه اما دردی دوا نمیشه خدا بزرگه

چش عسلی تو دل برو
آره ولی طرز پرسیدن شماهم قشنگ بود.یه حس باحال داشت.انگار یکی پشتته هواتو داره😄

😂خب واقعا قصدم کمکع اگرم اذیتی بود ب مدیریت سایت میگفتم 

چون یسری کاربرا واقعا ادمو ازار میدن

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)