دوستان من امشب ساعت ۶ دندونمو کشیدم که لثم بخیه خورد و درد زیادی داشتم بعد دو ساعت....امپول دگزا هم زدم
الان اصلا درد ندارم
حالا سوالم اینه دردام تموم شده یا این بی دردی ارامش قبل از طوفانه؟؟؟؟😢🤕
تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤
نه دیگه دردت تموم شد.منم فردا باید برم دندانپزشکی از الان استرس گرفتم
قربون دهنت😃
تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤
سلام من برای کشیدن دندان کودکان یه دکتر عالی میشناسم اسمش دکتر آزاده فاضل است و اصلا از بیهوشی برای کودکان استفاده نمیکنن و بچه ها اصلا اذیت نمیشن من پسر خودمو بردم پیششون ولی در مقابل واقعا ی سری دکترا فقط اسم دکتر دارن و کلی بچه رو اذیت میکنن بچه خواهرم ی جا بردیم بچه رو بیهوش کرده بود مثلا ولی بچه بیدار بود اما تمام مدت بچه درد میکشید گریه میکرد و یه ذره بی حسی حداقل بهش نزدن که درد نکشه الان هر موقع اسم دندانپزشکی میاد بچه جیغ میکشه گریه میکنه.