2789
عنوان

یه سوال دارم

643 بازدید | 56 پست

اگه بینیتون زیبا نباشه عمل میکنید یا عقیده دارین فقط نچرال خوبه و آدم نباید دست به خودش بزنه

لطفا کسایی نظر بدن ک زندگی رو توی ظواهر نمیبینن و ارزش زن رو ب قر و فر نمیبینن و سطح سواد و سطح اجتماعیشون تقریبا بالاس

- ناراحت نشین چون کسایی که به ظواهر خیلی اهمیت میدن ک قطعا میگن عمل، میخوام نظر بقیه رو بدونم❤️-

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅

من همه چیم خوبه ولی دماغم بزرگه اما اصلا دوسندارم عمل کنم بنظرم اینجوری بهترم اگه عمل کنم بد میشم

نرهای بیشعور درخواست ندین😡 نه رد میکنم نه قبول انقد اونجا بمونین جونتون دربیاد😒 😤😠 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اک پلیپ یا خروپف خفگی درخواب نداری سردردشدید نمیشی زمستون بی دردسرومشکلی عمل نکن البته اگ خیلی افتضاح ظاهرش عمل کن ولی اگ نرمال مورد نداره اصلا عمل نکن

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

طبیعی بهتره 

حتما خدا یچیزی میدونسته که این شکلی افریده

بنظر من نباید تو کار خدا دست برد

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍
اک پلیپ یا خروپف خفگی درخواب نداری سردردشدید نمیشی زمستون بی دردسرومشکلی عمل نکن البته اگ خیلی افتضا ...

افتضاح نیست

اما اگه دقیق بشی تو صورتم یه عیبایی داره بینیم

اگه کج بود و دست انداز داشت چی؟ 

شاید اونموقع راجع بهش فک میکردم

نرهای بیشعور درخواست ندین😡 نه رد میکنم نه قبول انقد اونجا بمونین جونتون دربیاد😒 😤😠 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

ممکنه با عمل اعتماد به نفس آدم بالا بره

تو دوستام دیدم گرچه شاید آدمای ظاهربینی نباشن ولی وقتی عمل کردن اعتماد به نفسشون بیشتر شده

منم اگه دماغم مشکل داشت عمل میکردم😊

❤️🌱
افتضاح نیست اما اگه دقیق بشی تو صورتم یه عیبایی داره بینیم

اونک تو صورت هرکس خیلی زوم بشی یجیزی پیدا میکنی 

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

اگه دماغ خوب نباشه اره چون تو زیبایی تاثیر میزاره ولی بعضیا دماغشون معمولیه نیازی به عمل ندارن به نظر من معمولیا عمل نکنن بهتره قشنگ ترن ولی اونایی که دماغشون زیبایی صورتشونو گرفته اره اونا بهتره عمل کنن

من از عملی بودن متنفرم فقط نچرالل تمام  اما بینیم ی قوز کم داره اعتماد ب نفسمو از نیم رخ از دس ...

منم اگه یروز عمل کنم قطعا نچرال

من باشم اگه بدونم مدل و فرم بینیم اذیتم میکنه و دوسش ندارم عملش میکنم 

جبر و وحی منزل نیست که هرچی داری با همون بسازی و اذیت بشی وقتی امکان تغییرش هست 

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!