2777
2789
عنوان

دو کلمه درد و دل

279 بازدید | 30 پست

عزیز جانم امشب دلم میخواهد حرفهای همیشه در سینه مانده ام را اینجا برایت بنویسم تا کمی سینه ام سبک شود از اینهمه حسرت.....با اینکه نیامدی عزیز میخوانمت، عزیز منی حتی اگر هرگز نیایی!.برای آمدنت هر ماه برنامه ی جدیدی میچینم، هرماه که چه عرض کنم، هر هفته و گاهاً هرروز... چیزی که خیلی ذهنم را درگیر میکند این است که بتوانم عکس العمل پدرت را وقتی میفهمد تو در وجودم هستی ثبت و ضبط کنم! .یک روز تصمیم گرفتم صدای قلبت را برایش در پیامهایمان بفرستم... روز دیگر با خودم گفتم شاید بهتر باشد اولین تصویر بدون وضوحت را در آخر آلبوممان بگذارم و ازش بخواهم به یاد قبل نگاهی به آلبوممان بندازیم... یک بار که مطمئن بودم دارمت با خودم گفتم برایت یک کفش آل استار کوچک بخرم و با گل به پدرت کادو بدهم چون تولدش بود! بار دیگر خواستم سند بودنت را در کادو بپیچم و به عنوان کادوی سالگرد ازدواج تقدیمش کنم... اما نشد....وقتی رنگ خون را در لباس زیرم میدیدم به سرم میزد که از پدرت جدا شوم، دلم نمیخواست برای پدرت هم حسرت باشی ولی نمیتوانستم، جایی نبود برای رفتن... دلی نبود برای رفتن....از اولین باری که تصمیم به داشتنت گرفتم خیلی میگذرد... شاید اگر بودی حالا هم مرا صدا میکردی هم پدرت را... راه میرفتی... شیطنت میکردی و حتما مجبور بودیم بخاطرت خانه ای ویلایی اجاره کنیم! اگر بودی کلی همبازی داشتی... همه ی همبازیهایت حالا به دنیا آمدند ولی تو نمیدانم کجای این دنیای بزرگ هستی که مرا فراموش کردی.....اسمت را میدانم، با پدرت انتخابش کردیم، چه پسر باشی چه دختر فرقی ندارد، جانِ مایی ❤ حتی میدانم اتاقت چه شکلی است و چه چیزی را میخواهم از کجا برایت بخرم. میدانم چگونه میخواهم خبر بودنت را به آدم و عالم بدهم، میدانم میخواهم چه کتابهایی را بخوانم تا آماده ی آمدنت باشم و بتوانم خوب از پس تربیتت بر بیایم....امشب کمرم درد میکند و میدانم پریودی در کمین است، دیگر امیدی به آمدنت ندارم، امیدی به معجزه هم ندارم... جانم به قربانت دلم گرفته بود ازت متشکرم که نامه ام را خواندی، اشکهایم را حس کردی و حسّم را فهمیدی. ما خیلی دوستت داریم، حتی اگر تا ابد فقط یک حسرت و یک آرزوی دست نیافتنی بمانی ❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشکم دراومد😢...غصه نخور عزیزم انشاالله که قسمتت بشه و دامنت سبز بشه به نیتتون حتما حتما فردا بعد نماز صبح زیارت عاشورا و دعای توسل میخونم..ان شاءالله که لایق دعا کردن باشم براتون عزیزم🌷❤❤❤❤

😍بی صبرانه منتظر دیدنتم زندگی مامان😍
اشکم دراومد😢...غصه نخور عزیزم انشاالله که قسمتت بشه و دامنت سبز بشه به نیتتون حتما حتما فردا بعد نم ...

ممنونم عزیزم... دیگه دلسرد شدم از همه چیز... منتظر یه نور امیدم...

ای عزیزم چقددلم برات گرفت من تنبلی دارم چن ماه اقدامم نشده خدا روبه بزرگیش قسم میدم دلتوشادکنه یه نی ...

قربونت برم عزیزم ممنونم ازت

میگن ورزش روی تنبلی خیلی تاثیر داره. ایروبیک. من ناباروریم بدون علته ...

قربونت برم عزیزم ممنونم ازت  میگن ورزش روی تنبلی خیلی تاثیر داره. ایروبیک. من ناباروریم بدون ع ...

اره عزیزم توخونه همش ورزش میکنم فقط توکل بخدا عزیزم تحت نظردکتری ای یوای کردی یا ای یواف؟؟

خدا همین حوالیه🍁
ممنونم عزیزم... دیگه دلسرد شدم از همه چیز... منتظر یه نور امیدم...

خدا هست عزیزم هیچوقت ناامید نشو توکل کن به خودش خدابزرگه....میتونم بپرسم چندسال باردار نمیشی؟مشکل از شماس یا همسرتون؟کدوم شهر زندگی میکنی؟اخه یه دکتر عالی میشناسم تهران...اینکه میگم عالی واقعا به چشم دیدم کارشون رو...کسایی بودن که ده.دوازده سال باردار نمیشد ولی با پنج شش بار نسخه باردار شدن

😍بی صبرانه منتظر دیدنتم زندگی مامان😍
اره عزیزم توخونه همش ورزش میکنم فقط توکل بخدا عزیزم تحت نظردکتری ای یوای کردی یا ای یواف؟؟

دو بار ای یو ای کردم. این ماه رفتم تو سیکل ای وی اف

نمیدونم چی میشه از آخرش میترسم...

خدا هست عزیزم هیچوقت ناامید نشو توکل کن به خودش خدابزرگه....میتونم بپرسم چندسال باردار نمیشی؟مشکل از ...

ما ناباروریمون بدون علته

ینی هیچکدوم مشکل نداریم

الان دو سال و نیم میشه هر دارویی فکرشو کنی خوردم هرچی فکر کنی رعایت کردم واقعا پدرم درومده

داروی گیاهی، شیمیایی، خلاصه همه جوره

دو بار ای یو ای کردم این ماهم تو سیکل ای وی افم دیگه نمیدونم چی میشه خیلی از آخرش میترسم

میترسم چشمامو باز کنم ببینم مثلا ۱۵ سال بچه دار نشدم 😔 

انقدر نذر کردم، مادی و معنوی... نشد که نشد...