2777
2789
وقتی دو تا تیک بخوره یعنی دیده

میدونم عزیزم دیدم یک تیک خورد و جوابمو داد و هنوز همون یک تیک مونده و جوابمو هی میده برا همین نمیدونم چرا اینجوریه و الان که پیام دادم هنوز جوابمو نداده و نمیدونم که دیده یا ندیده چون پروفایلش هم سفیده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم عزیزم دیدم یک تیک خورد و جوابمو داد و هنوز همون یک تیک مونده و جوابمو هی میده برا همین نمیدون ...

قبلش هم سفید بود وقتی جوابتون  داد

(تیکر تولدمه) سگ مظهر وفاداریست...اما همیشه میگویند مثل سگ پشیمون میشی...آری همیشه اخر وفاداری پشیمانیست...
قبلش هم سفید بود وقتی جوابتون  داد

اره البته قبلا عکس روش بود و دو تیک میخورد یه بحثی شد دیدم اینجوری شده و پیامش یک تیک میخوره و پروفایلش سفید من گفتم شاید بلاکم کرد اما دیدم وضعیتم رو میبینه تو گروه هم اسمش ناشناس نیست و همونه که تو تماسا نوشتم و دیدم دو بار صدام زد نمیدونم چرا اینجوریه . حتی به یکی گفتم براتو چجوریه ؟ گفت روش عکسه و دو تیک میخوره اگر بلاکم میکرد خب میدیدم پیام نمیداد دیگه  و وضعیتم رو خب نمیدید چون زدم فقط مخاطبین .

نمیتونی بفهمی خودش مخفی کرده

نه نمیدونم چکار کنم . به یکی گفتم تو چطوریه گفت برا من رو پروفایلش عکسه . و دو تیک‌میخوره منم سرچ کردم فهمیدم که میتونی تیک دوم رو حذف کنی

اره البته قبلا عکس روش بود و دو تیک میخورد یه بحثی شد دیدم اینجوری شده و پیامش یک تیک میخوره و پروفا ...

عجیبه واتساپ قاطی کرده برای بابام یک هفته باز نکرد😨

(تیکر تولدمه) سگ مظهر وفاداریست...اما همیشه میگویند مثل سگ پشیمون میشی...آری همیشه اخر وفاداری پشیمانیست...