hzay مدیر استارتر عضویت: 1399/10/11 تعداد پست: 532 عنوان بلاگر 135 بازدید | 7 پست سلام بچه ها کی میدونه امنیت پیج یعنی چی راهنمایی کنید لطفا خداجونم ممنون که هوامو داری 🤗❤️ 1399/10/29 | 22:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
توسکا۱۹۹۵ عضویت: 1397/12/24 تعداد پست: 7533 هیچی کلاهبرداری اگه بلاگرید هم ایمیل هم شماره تلفن و فعال کنید و تایید دو مرحله ای بزاید برای پیجتون و رمز سخت و طولانی و ترکیبی •معمار و طراح داخلی • •مشاور دکوراسیون و چیدمان•
hzay مدیر استارتر عضویت: 1399/10/11 تعداد پست: 532 هیچی کلاهبرداری اگه بلاگرید هم ایمیل هم شماره تلفن و فعال کنید و تایید دو مرحله ... والا تازه میخوام شروع کنم کسی هم ندارم راهنماییم کنهممنون عزیزم خداجونم ممنون که هوامو داری 🤗❤️
توسکا۱۹۹۵ عضویت: 1397/12/24 تعداد پست: 7533 والا تازه میخوام شروع کنم کسی هم ندارم راهنماییم کنه ممنون عزیزم سعی کن پیج روزنره نزنی یه هنری یاد داشته باش و اونو به نمایش بزار چون پیج های روزمره خیلی دیگ بیخود شدن •معمار و طراح داخلی • •مشاور دکوراسیون و چیدمان•
hzay مدیر استارتر عضویت: 1399/10/11 تعداد پست: 532 سعی کن پیج روزنره نزنی یه هنری یاد داشته باش و اونو به نمایش بزار چون پیج های روزمره خ ... اره درسته آشپزی، خیاطی، آموزش شیرینی، پست های مثبت اندیشی خوبهولی فعلا روم نمیشه ازخودم عکس بزارم خداجونم ممنون که هوامو داری 🤗❤️
توسکا۱۹۹۵ عضویت: 1397/12/24 تعداد پست: 7533 اره درسته آشپزی، خیاطی، آموزش شیرینی، پست های مثبت اندیشی خوبه ولی فعلا روم نمیشه ا ... منم سختمه با دوربین گوشی ارتباط بگیرم ولی من دنبال تبلیغ و اینا نیستم فقط یه پیج دارم برای معرفی خودم و شغلم برای گرفتن پروژه های بیشتر •معمار و طراح داخلی • •مشاور دکوراسیون و چیدمان•
hzay مدیر استارتر عضویت: 1399/10/11 تعداد پست: 532 منم سختمه با دوربین گوشی ارتباط بگیرم ولی من دنبال تبلیغ و اینا نیستم فقط یه پیج دارم برای معرفی خود ... پس شما شاغلیولی من خانه دارم دوتا بچه دارم شوهرم نمیزاره برم سرکار دوس دارم پیج بزنم و از گرفتن تبلیغ البته اگه پیچم بالا رفت درآمد داشته باشم خداجونم ممنون که هوامو داری 🤗❤️
توسکا۱۹۹۵ عضویت: 1397/12/24 تعداد پست: 7533 پس شما شاغلی ولی من خانه دارم دوتا بچه دارم شوهرم نمیزاره برم سرکار دوس دارم پیج بزنم و از گ ... بله من طراح داخلی ام این یه روش نوین برای معرفی هست خب میتونید یه تولید محتوایی یا فروش چیزی داشته باشید •معمار و طراح داخلی • •مشاور دکوراسیون و چیدمان•