2777
2789
عنوان

الان یه چیزی دفع کردم فک کنم سقط شد

| مشاهده متن کامل بحث + 4625 بازدید | 53 پست
خونریزی زیادی نداشتم حتمامیرم سونوببینم کامل دفع شده یانه

الان بهتری دیشب بازم دفع داشتی؟ من که تا اینجا بودم خوب بودم ولی چشمتون روز بد نبینه تا صب خونریزی شدید. مردم و زنده شدم. 

الان بهتری دیشب بازم دفع داشتی؟ من که تا اینجا بودم خوب بودم ولی چشمتون روز بد نبینه تا صب خونریزی ش ...

دیروز یه لخته دفع شد خونریزیم قط شد

امشب سه تالخته دفع شد خونریزی شدید دارم

دلم درد میکنه سرم گیج میره از دسشویی که میام بیرون هیچ جارونمیبینم نمیتونم رو پاوایسم میوفتم

دوراز هیاهوی جهان آرام و بی صدا♡ #دوستت_دارم ...♡ ❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیروز یه لخته دفع شد خونریزیم قط شد امشب سه تالخته دفع شد خونریزی شدید دارم دلم درد میکنه سرم گیج ...

اخی منم دیشب از 11 تا 6 صب همینطور بودم آنقدر لخته بزرگ بودن جونم در میرفت. کلی بالا آوردم پریشبم از 2 صب تا 6 لخته دفع کردم. دیگه جون ندارم... دیشب یه لحظه بیهوش شدم انقد حالم بد بود. 

اخی منم دیشب از 11 تا 6 صب همینطور بودم آنقدر لخته بزرگ بودن جونم در میرفت. کلی بالا آوردم پریشبم از ...

الهی عزیزم

منم الان حالم بده بدنم داغ داغ میشه بی حس شدم بزوروایمیستم

مگه ۹هفته چقدره که اینقدر لخته میادبیرون

تازه مال من ساک خالی بود جنین نداشتم

الهی عزیزم منم الان حالم بده بدنم داغ داغ میشه بی حس شدم بزوروایمیستم مگه ۹هفته چقدره که اینقدر لخ ...

نمیدونم والله واسه من 8 هفته بود تازه تو بیمارستان دفع کردم کلی این فقط ساک خالی بود سایزشم کوچیک شده بود 19 میلی متر بود... مایعات بخور نبات داغ شکم و کمر تو کیسه آب گرم بذار زودتر تخلیه شی. 

نمیدونم والله واسه من 8 هفته بود تازه تو بیمارستان دفع کردم کلی این فقط ساک خالی بود سایزشم کوچیک شد ...

دیشب توخونه از حال رفتم ازبس خونریزی داشتم غش کردم

شوهرم بردم بیمارستان بنده خدا انقدرترسیده بود هربارمیرفتم دسشویی زیربغلمومیگرفت میبرد میدیدخیلی خونریزی دارم هل شده بود

دیشب بیمارستان بستری بودم انقدر انگشت میکردن رحمموفشارمیدادن که۱۳تاتیکه هم اونجادفع کردم ۸تیکه خونه دفع کردم

یه تیکه۱۸میلی مونده گفتن دفع نشه بایدکورتاژبشی

دیشب توخونه از حال رفتم ازبس خونریزی داشتم غش کردم شوهرم بردم بیمارستان بنده خدا انقدرترسیده بود هر ...

نگران نباش تا رحمت بازه دفع میشه فعالیت کن. منم شب اول کلی دفع کردم در طول روز خوب بودم شب دوباره شروع شد.. منم انقد فشارم پایین بود از حال رفتم. مامانم پیشم بود بنده خدا ترسید از حالم. ولی فک کنم کامل دفع شد. ولی واسه من بقایا 19 میل بود تو دو شب دفع کردم. 

نگران نباش تا رحمت بازه دفع میشه فعالیت کن. منم شب اول کلی دفع کردم در طول روز خوب بودم شب دوباره شر ...

اللن چیکارکنم خونریزیم خیلی کم شده

بدنم حیلی ضعیف

سرگیجه سردرد دارم

دستام جون ندارن