2777
2789
عنوان

الان یه چیزی دفع کردم فک کنم سقط شد

| مشاهده متن کامل بحث + 4625 بازدید | 53 پست
اویشن دم کن باعسل یانبات بخور من سقط داشتم خونریزی داشتم تو سنو گفت بقایا جنین مونده دکتر گفت کورتاژ ...

چندهفته سقط کردی؟

دوراز هیاهوی جهان آرام و بی صدا♡ #دوستت_دارم ...♡ ❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان شماسقط میخوای بکنی یاقبلا سقط داشتی

سقط کردم تو 6 و 7 هفته سونو دادم گفتن پوچه با داریم رفتم بیمارستان شیاف دادن فقط سایز ساک کوچیک شد دیشب تو خونه دردام شروع شد دفع کردم. الانم در خدمت شمام. 

الهی بگردم عزیزم غصه نخور فدات شم انشالله خدا بهت یه نی نی سالم میده

فدای مهربونیت عزیزم انشالا خدا یه سالم وصالح بهت بده مال خیلی سال پیشه دوتا دارم 😘😁

منتظر روزای بهترم ✌
سقط کردم تو 6 و 7 هفته سونو دادم گفتن پوچه با داریم رفتم بیمارستان شیاف دادن فقط سایز ساک کوچیک شد د ...

عزیزم غصه نخور 

منکه خیلی حالم گرفته شد فهمیدم پوچه چقدر دنبال سیسمونی بودم رفته بودم مغازه صحبت هم کرده بودم برم براش وسیله بخرم

فدای مهربونیت عزیزم انشالا خدا یه سالم وصالح بهت بده مال خیلی سال پیشه دوتا دارم 😘😁

خوبه خداروشکر خداحفظشون کنه

عزیزم غصه نخور  منکه خیلی حالم گرفته شد فهمیدم پوچه چقدر دنبال سیسمونی بودم رفته بودم مغازه صح ...

منم کلی وسیله دیدم سرویس خواب کریر و اینا قسمت نبود ایشالله بعدی صحیح و سالم بیاد بغلمون. نگران نباش اگه بخوای میتونی 3 ماه دیگه اقدام کنی. 

اگه هم خانوم او مثبت باشه هم آقا او مثبت باشه مشکل پیش میاد؟؟؟؟

نه ، اصلا ربطی به آ و او و بی نداره

فقط مثبت و منفی مهمه

اگه زن و شوهر هر دو مثبت یا هر دو منفی باشن هیچ اشکالی نداره

ولی یک مثبت باشه یکی منفی باید تو بارداری ۷ ماهگی رگام بزنن اگه هم دورازجون سقط شد باید رگام بزنن 

بعد زایمانم اگه مادر و بچه یکی منفی یکی مثبت باشه باید رگام بزنن به مادر

خب ازت خون رفته ، حداقل یه ده روز استراحت نسبی کن یکمم به خودت برس ، خواستی برو آزمایشات سقط بده چند ...

خونریزی زیادی نداشتم

حتمامیرم سونوببینم کامل دفع شده یانه