2777
2789
عنوان

شکایت از دنیا

122 بازدید | 15 پست

چرا همه بدبختیا برا یه عده خاص میفته چرا مظلوم ها همیشه غصه دارن ظالما خوش هستن عدالت خدا کجاست خیییلی دلم گرفته خییلی تنهام بچه ها 

ای دل چه خوب بود تو را هم نداشتم... 

دنیا دادگاهی نداره برای اعتراض پس شکایتت جایی پیگیری نمیشه!

« شطرنج یه دنیای کامله که از ۶۴ مربع تشکیل شده حس میکنم توش امنیت دارم میتونم کنترلش کنم بهش چیره بشم و قابل پیش بینیه پس اگه لطمه ببینم فقط خودم مقصرم ! » Queens Gambit

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دنیا دادگاهی نداره برای اعتراض پس شکایتت جایی پیگیری نمیشه!

اره کجا باید برم چیکار کنم ب کی بگم دردمو اگ خددکشی گناه نبود یا ننیترسیدم حتمن انجامش میدادم

اره کجا باید برم چیکار کنم ب کی بگم دردمو اگ خددکشی گناه نبود یا ننیترسیدم حتمن انجامش میدادم

دنیا به خاطر احساساتت عوض نمیشه

باشی نباشی زمین دور خورشید میچرخه اهمیتی هم به  بودنت نمیده !

این وظیفه توئه احساسات رضایت بخش برای خودت ایجاد کنی 

دنیا برای خوشحال کردنت هیچ قدمی بر نمیداره

« شطرنج یه دنیای کامله که از ۶۴ مربع تشکیل شده حس میکنم توش امنیت دارم میتونم کنترلش کنم بهش چیره بشم و قابل پیش بینیه پس اگه لطمه ببینم فقط خودم مقصرم ! » Queens Gambit
چی دردتون

فک کنید یه نفر تو سن سالگی مادر و خواهر شو به مدت دوسال از دست میده ک جوون هم  بودن  مادر 55خواهر 22داغ دو جوون ناگهانی... 

بعد با این داغ کنار میاد تا شوهرش خیانت میکنه و میگه نمیتونم باهات زندگی کنم در صورتیکه جز شوهرش کسیو نداره و شوهرشو دوس داره حالا شوهره هم نمیادخونه و اذیتشمکنه ن کاری ن پشتوانه مالی بنظرتون خودکی کنه بهتر نیس

فک کنید یه نفر تو سن سالگی مادر و خواهر شو به مدت دوسال از دست میده ک جوون هم  بودن  مادر ...

خوب برو دنبال کار

هنر خاصی داری

رشته ات چیه

طلاق سخته ولی چاره چیه

بچه نداری؟

زندگی پر از درده
خوب برو دنبال کار هنر خاصی داری رشته ات چیه طلاق سخته ولی چاره چیه بچه نداری؟

اره یه بچه کوچیک 4ساله نمیخام زندگیمو و شوهرم دو دستی تقدیم یه هرزه کنم تا جون دارم میجنگم ولی حیف ک شوهرم دلش با اونه دیگه باید بسازم